Rutte: ‘We zijn in oorlog met IS, en niet met de islam’

  dendieje


Wanneer komt deze sukkel terug naar de aarde? Trouwens, laat hem daar maar blijven want hier bakt hij er helemaal niets van. In oorlog met IS en niet islam??? Volgens mij en de meeste met mij, weten dat IS islam is. Maar ja, als hij “1F’ statushouders, dus koppensnellers, vrouwenmoordenaars, IS beulen, Assad beulen hier VRIJ LAAT RONDLOPEN, dan is Rutte niet van deze wereld. 


Rutte: laat deze terroristen ons niet uit elkaar spelen

door Tom Reijner

Premier Mark Rutte (VVD) heeft in een toespraak de aanslagen in Parijs nog eens sterk veroordeeld. Hij riep het Nederlandse volk op om weerbaar te zijn.

In oorlog

Desgevraagd zei Rutte dat we op dit moment in oorlog zijn met IS. ‘We zijn in oorlog met IS, niet met de islam, niet met een geloof.’ ‘Onze waarden en onze rechtsstaat zijn sterker dan het fanatisme van een kleine groep.’ Geweld en extremisme zullen volgens hem nooit winnen.

De bewaking aan de grenzen en op de luchthavens is opgeschaald. Alle betrokken diensten zijn in verhoogde staat van paraatheid. Maar, zei Rutte, grote evenementen, zoals de Sinterklaas-intocht, gaan gewoon door. ‘We laten ons niet intimideren,’ zegt hij, ‘we moeten de kalmte en de eensgezindheid bewaren.'[…]

Lees verder>>>

Bron: Elsevier

elsevier

2 gedachtes over “Rutte: ‘We zijn in oorlog met IS, en niet met de islam’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s