De permanente oorlog in Europa is begonnen

‘We moeten leren leven met een guerrilla-oorlog’

Het Europa zoals we het nu kennen en hebben opgebouwd na de Tweede Wereldoorlog heeft aanslagen als in Parijs op 13 november mogelijk gemaakt. Als op de circa vijftig miljoen moslims in Europa er tien procent radicale ideeën op na houdt, dan zitten we opgescheept met vijf miljoen potentiële terroristen.

‘De domste reactie is de terreurdaden van moslims verklaren met argument dat zij gediscrimineerd worden’

Geen enkele regering kan dit onder controle houden. Het gaat niet om lone wolves. Het zijn wolven die via internet met elkaar wereldwijd verbonden zijn. Deze terroristen handelen rationeel, goed voorbereid. Zij kiezen de momenten en de plaatsen waar ze onze beschaving in het hart kunnen treffen met zoveel mogelijk slachtoffers. Ze zijn een voorbeeld voor de anderen. Via de sociale media wordt haat tegen joden en westerlingen gepropageerd. Een hele generatie jonge moslims wordt geradicaliseerd. We gaan van de ene terroristische aanslag naar de andere. Welkom in de 21ste eeuw.

De jaren dertig

De moorden door deze barbaren worden gepleegd uit haat. Dit is het grote verschil met Europeanen, Amerikanen of Israëlieten die slechts doden om zich of anderen te verdedigen tegen die haat. De domste reactie komt van diegenen die de terreurdaden van moslims verklaren met het argument dat zij gediscrimineerd worden.

Ook de vergelijking met de jaren dertig van de vorige eeuw klopt van geen kant. Die moslims worden niet vervolgd zoals de joden destijds. De joden zaaiden geen terreur. Zij bedreigden niemand. De joodse wetten werden niet opgedrongen. Er was geen positieve discriminatie ten voordele van de joden. Men heeft toen geen miljarden gepompt in het opwaarderen van hun getto’s  en in extra onderwijsvoorzieningen voor joodse kinderen.[…]

Lees verder>>>

Bron: ThePostOnline

Post Online

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s