Europa is een gemakkelijk doelwit voor islamitische terroristen

asoi

Om te beginnen u leest het goed, wij hebben het over ISLAMITISCHE terroristen . Dus geen ISIS terroristen ? Zeker ook, maar door de zwakte , het steeds weer toegeven, het door de knieën gaan, het knuffelen en bovenal het discrimineren ten nadeel van de eigen bevolking door de politiek elite, is Europa een gemakkelijk doelwit geworden voor islamitische terreur. En niet alleen Europa, maar zoals het neerstorten van een vliegtuig boven de Sinaï woestijn bewees of de aanslagen bij de tempels van Luxor ook ver buiten de Europese grenzen.

De Europese beleidsmakers met de EU in Brussel voorop hebben inmiddels bewezen dat zij niet berekend zijn op welke vorm van crisis dan ook. En laten wij dan ondanks alle ellende in Parijs niet vergeten wat er in Griekenland op financieel gebiedd gebeurt, nu de Grieken ( zoals te verwachten viel ) weer niet aan de eisen van de Troika  willen kunnen voldoen, het in Portugal borrelt, de Polen nu ook niet langer willen meewerken aan de door de EU bepaalde verdeelsleutel van vluchtelingen en er in Polen openlijk wordt gezegd dat Merkel de vonk was die de vluchtelingenexplosie te weeg heeft gebracht.

Luid worden nu de stemmen van de ‘achteraf betweters ‘ de politici, die unisono roepen om een betere beveiliging, terwijl iedere wat in politiek geïnteresseerde burger kon zien aankomen dat een ongelimiteerde toegang van moslims tot Europa vroeg of laat moest leiden tot chaos. Hiermee willen wij beslist niet stellen dat alle moslims per definitie een gevaar vormen. Maar de gebeurtenissen in Parijs hebben weer aangetoond dat die vriendelijke oppassende moslim buurman opeens een van de terroristen kan zijn die in Parijs meewerkten aan de aanslagen. De man werd al VIJF jaar in de gaten gehouden door de Franse binnenlandse veiligheidsdienst DGSI. En wat te denken van het feit dat het theater Batcalan reeds meerdere waarschuwingen kreeg zoals in 2011 omdat de eigenaren Joods zijn.

Slechts een keiharde aanpak kan de dreigingen enigszins reduceren, maar nooit voorkomen. De VS zagen kans na de gebeurtenissen van 9/11 ( weer moslims) de terreur terug te dringen, hetgeen wel ten koste ging van openheid en soms belastend werk op de rechten van de burger. Voor wat hoort wat, maar dat zal er in ons land voorlopig niet van komen. Zelfs als er in ons land onverhoopt een incident plaats vindt, dan nog zullen er de bekende voornamelijk uit gristelijke en linkse hoek kreten komen dat je niet iedereen mag veroordelen vanwege door een eenling begane daad […]

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s