Het scenario van een catastrofale Europa!

Door Realpredictor

europatoekomst

Ik las een artikel op Fubar over de oorzaak en de schuldigen van de destructieve spiraal waarin dit continent in zo’n korte tijd terecht is gekomen. Ik heb mij dit al vele malen afgevraagd en hoewel ik het antwoord eigenlijk al wist, bleef ik toch geloven dat zoiets onmogelijk in zo’n korte tijd kan escaleren!

Dit volk heeft al zoveel rampen overleefd, een wereldoorlog, de koude oorlog en de financiële crisis die daarop volgde. En toch begeeft Europa zich nu wederom in de richting van een catastrofe die deze keer het einde kan betekenen van een heel continent!

De niet meer te dragen belastingdruk, als gevolg van de toetreding van de EU, de werkeloosheid en als klap op de vuurpijl de gigantische tsunami van immigranten die de EU, om duistere, (strikt geheimgehouden) redenen niet meer kan stoppen, de hieraan gerelateerde criminaliteitsgolf die oncontroleerbaar en desastreus aan het worden is etc.
Maar de uiteindelijke allesvernietiging wordt veroorzaakt door de islamisering, die zich als een kankergezwel in onze landen, onze cultuur en onze maatschappij heeft genesteld.

Fubar schreef dit (en beter kan ik het niet verwoorden):

“Het probleem blijft. Namelijk dat een ruime meerderheid van de moslims voorstander is van sharia boven door mensen gemaakte wetten. Het probleem blijft. Dat moslims, maakt niet uit na hoeveel generaties, nooit integreren in het Westen en alleen tevreden zullen zijn als de landen die ze binnentreden ook onderworpen zijn aan islam. Hun ideologie vereist dat. En op uitstappen uit die ideologie staat de doodstraf. Daar zouden we ze mee moeten helpen, moslims zijn zelf het eerste slachtoffer van islam, van jongs af aan worden hun hersenen uitgezet, en na 1400 jaar is dat genetisch vastgeroest.[…]

Lees verder>>>

Bron: Eunmask

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s