Hoe lang probeer je je volk nog voor te liegen en te bedriegen meneer Rutte ?

aaaaaaa

Onpasselijkheid zal zich van veel Nederlanders hebben meester gemaakt toen Mark Rutte in een verklaring zaterdagochtend  o.a. het volgende zei: ‘wij zijn in oorlog met ISIS. Niet met de islam, niet met een geloof. Wij moeten deze griezels hun zin niet geven. Het beste antwoord dat wij deze barbaren kunnen geven is dat wij ons niet uit elkaar laten spelen. Wij zijn met meer ‘.

Alle veiligheidsdiensten zijn in verhoogde paraatheid gebracht en de grenscontroles worden opgeschaald en geïntensiveerd. De anti terreur- maatregelen die Nederland neemt, zijn volgens Rutte zichtbaar en onzichtbaar.

Nu zijn wij na de 1.000 euro belofte en alle doofpot affaires wel het een en ander gewend van deze narcist, maar de uitspraken van zaterdag zijn het voorlopige hoogtepunt.

Nee, er was geen aanleiding aan te nemen dat zich tussen de ongelimiteerd toegelaten Syriërs mogelijke terroristen zouden kunnen bevinden. Geenstijl, deze site en Knack.be bewezen het tegendeel, maar er gebeurde niets.  Maar, en wij citeren ‘omdat wij ons niet uit elkaar laten spelen werd wel de beveiliging van de AZC’s verhoogd, want volgens Den Haag zouden er van ‘rechts extreme’ zijde mogelijk acties tegen de AZC’s en de bewoners plaats kunnen vinden.  Kennelijk schiet Den Haag niets anders te binnen dan iedere eigen burger die zijn terechte boosheid ventileert en dat niet altijd op een goed te keuren wijze, deze groep het etiket ‘rechts extreem ‘op te plakken, waarmee je ze duidelijk in beeld brengt.

Dat de echte Nederlanders die dit allemaal maar lijdzaam over zich heen moeten laten gaan met de dag bozer worden, daar heeft den Haag maar ook de lokale politiek geen antwoord op en lak aan.

Hoe kan het zijn dat met alle strenge maatregelen als het gaat om b.v. te demonstreren een stel raddraaiers met 4 bussen naar Meppel kunnen komen en een duidelijk storende invloed uitoefenen tijdens de aankomst van St. Klaas en zijn vrolijke metgezellen de ZWARTE PIETEN. Had Jan Westmaas geen karakter kunnen tonen en zeggen wat er tegen ‘rechts extermisten ‘gezegd wordt, demonstreren prima maar buiten aan de rand van de stad ?

Zou Rutte  niet begrijpen dat indien je zelf van een paar centen rond moet komen, je naar de voedselbank moet, oudjes in de stront liggen zo langzamerhand ( en veel te laat ) het geduld van de echte Nederlandse burger op is  met een maar aanknoeiend kabinet dat het land steeds sneller de afgrond instort.  Een kabinet dat van de ene flater naar de andere strompelt, of het nu van de VVD of PvdA zijde is en dan tracht zaken te verdoezelen of te saboteren  zoals het onderzoek van de commissie Stiekem of het voorgenomen Oekraïne referendum, waar nu ineens geen geld voor is.[…]

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s