REACTIE MERKEL OVER DE AANSLAGEN IN PARIJS

RP: EUROPEES GROOTSTE VOLKSVERRAADSTER!

Merkel letterlijk:
“En dan geven wij ook als burgers een duidelijk antwoord. Dat luidt: Wij leven van de medemenselijkheid, van de naastenliefde, van de vreugde aan de gemeenschap. Wij geloven in het recht van ieder individu om zijn geluk te zoeken en te leven, in het respect voor de ander en in tolerantie. Wij weten dat ons vrije leven sterker is dan welke terreur dan ook. Laat ons de terroristen het antwoord geven door onze waarden zelfbewust te leven. En door deze waarden voor heel Europa te bekrachtigen. Nu meer dan ooit.”

En dit is wat zij eigenlijk bedoelt: “Het is vreselijk wat daar gebeurd is, maar wij zullen nog steeds iedereen het land binnenlaten die wil komen om “zijn geluk” te zoeken, want dat is het “recht van ieder individu”. Als dit geluk 72 maagden in de islamitische voorstelling van het paradijs na een bloedbad is, dan is dat vermoedelijk de prijs die wij moeten betalen.

Hoe rijk ons de “individuele mensen” kunnen maken, bewezen de terreurmoslims in Parijs. Frankrijk is nu rijk aan tranen, pijn en angst.

Op de vraag of ze de vertrouwenskwestie zou stellen en bereid zou zijn om haar ambt ter beschikking te stellen, was haar duidelijke antwoord: “Nee!” Het zou niet om vertrouwen gaan. “Het gaat om mijn manier waarvoor ik vecht.” Deze zou een van de grootste uitdagingen zijn en: “Ik geloof dat ons dat zal lukken.”

Daarbij blijft het dus: de kanselier gaat zondermeer “haar eigen weg” zonder rekening te houden met het land en het volk. Sinds gisteren kleeft er in ieder geval bloed aan de handen van de bondskanselier.

https://ejbron.wordpress.com/2015/11/15/merkel-over-de-aanslagen-in-parijs-wij-geloven-in-het-respect-voor-de-ander-en-in-tolerantie/

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s