‘Nog nooit IS’er tussen vluchtelingen gezien’

  dendieje

Dit vind ik een gevaarlijke uitspraak. Ze zullen ook niet rondlopen met T-shirts met “I love IS”. Die kunnen als geen ander liegen en bedriegen, staat ook in hun koran. Ook zullen er weinig “vluchtelingen” zijn die hen zal verraden.


MALDEN – De Immigratie- en Naturalisatiedienst IND heeft tot dusver nog nooit iemand met een IS-achtergrond betrapt in de stroom vluchtelingen die naar Nederland komt. Er zijn wel mensen gevonden die om andere redenen niet welkom zijn in Nederland. Dat heeft hoofddirecteur Rob van Lint maandag gezegd. De IND overlegt sinds het weekeinde met allerlei andere diensten over eventuele extra maatregelen na de aanslagen in Parijs.

IND hoofddirecteur Rob van Lint. IND hoofddirecteur Rob van Lint

Mogelijk wordt de controle bij aankomst in Nederland nog strenger. “Hoewel de kans klein is dat iemand met terroristische bedoelingen in de vluchtelingenstroom naar ons land zou komen”, aldus Van Lint.

Naar verluidt zouden een of meer plegers van de aanslagen in Parijs met vluchtelingen de EU zijn binnengekomen via Griekenland. Veertig tot vijftig politiemensen zijn continu bezig om te kijken of er verdachte mensen tussen de asielzoekers zitten. Ze zitten in vier tot vijf mobiele teams die tussen de opvanglocaties reizen, aldus politiebaas Max Daniel, algemeen commandant van de Nationale Staf Grootschalig SGBO asielstromen en mensensmokkel.

Bron: De Telegraaf

de-telegraaf2

Advertenties

2 gedachtes over “‘Nog nooit IS’er tussen vluchtelingen gezien’

  1. Nee tuurlijk zijn die niet in NL. Wel in alle andere europese landen maar niet in NL. Weet die man al dat sinterklaas niet bestaat?
    Vorige maand heeft een gelukszoeker in een azc enkele oorlogscriminelen herkend en zelfs een facebook pagina hiervoor opgezet maar AIVD en IND weten van niets?
    Toch vreemd maar ja als er geen IS in je paspoort staat en je verteld het ook niet dan zijn ze er natuurlijk ook niet …….

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s