Parijs omgerekend naar Europa: In één dag 3 tot 25 miljoen doden

Franse premier: Terroristen bereiden ook operaties tegen andere Europese landen voor – Hackergroep Anonymous verklaart ISIS de oorlog – ISIS dreigt met bloederige aanslagen in Moskou en Washington


Links:
Nieuwste dreigvideo van ISIS. Rechts: De inmiddels ‘uitgekauwde’ cover van The Economist, waarop de aanslagen op 13-11-15 ‘voorspeld’ zouden zijn. Omdat echter niemand op basis van dit soort ‘predictive programming’ ooit vooraf correct een aanslag of oorlog wist te voorspellen, zijn we de afgelopen jaren veel voorzichtiger geworden met onze berichtgeving hierover.

Volgens sommige schattingen zijn er al ettelijke honderdduizenden als vluchtelingen vermomde moslimterroristen in Europa. Wat als die op ‘Dag X’ allemaal hetzelfde concept volgen als hun collega’s op vrijdagavond 13-11-15 in Parijs? De uitkomst van deze rekensom gaat ons voorstellingsvermogen ver te boven: als 8 terroristen in zeer korte tijd 129 weerloze mensen kunnen vermoorden, dan kunnen 200.000 van hen in 24 uur 3.225.000 mensen ombrengen. Omdat in dat geval echter massale paniek zal uitbreken, zullen 8 terroristen met gemak 1000 mensen kunnen neerschieten of opblazen. Dan zullen er in Europa in slechts één etmaal 25 miljoen mensen omkomen (1). Hoe zit het dan op dit moment met onze grenzen, vraag u zich af? Die staan nog steeds wagenwijd open.

We zijn weerloos, zeker de eerste 24 uur

Zelfs als er nog ‘maar’ 10.000 ISIS-terroristen in Europa zijn, dan nog hebben we het over potentieel ruim 160.000 door (oorlogs)geweld gedode burgers, een aantal dat sinds de Tweede Wereldoorlog niet meer is voorgekomen op ons continent.

Sommigen zullen zeggen: maar het politie en het leger dan? Die zijn echter met veel te weinig om alle potentiële doelwitten preventief te beschermen, en staan dus feitelijk machteloos, zeker omdat het vele uren duurt om zelfs maar kleine legereenheden te mobiliseren. Ondertussen kunnen de terroristen snel van de ene locatie naar de andere gaan om daar zoveel mogelijk burgerslachtoffers te maken.

Franse premier: Ook in andere Europese landen aanslagen

De Franse socialistische premier Valls verklaarde dit weekend dat het land ‘in oorlog’ is, en riep op tot een ‘heilige unie’ tegen het terrorisme. Politieke analisten denken dat hij daarmee vooral een politiek verbond met de conservatieven tegen het Front National van Marine Le Pen bedoelde, die in vrijwel alle peilingen op nr. 1 staat om de volgende president te worden. Net als in de rest van Europa weigeren alle Franse politici, met uitzondering van Le Pen, nog steeds een direct verband te leggen tussen het terrorisme en de komst van miljoenen moslimmigranten naar Europa.

Valls waarschuwde wel dat ‘ook tegen andere Europese landen operaties worden voorbereid’ (2). Zoals we in het vorige artikel van vandaag al schreven dreigde ISIS leider al-Baghdadi daar vorige week nog mee. Overigens dreigt de islamitische terreurgroep ook bloederige aanslagen te plegen in Moskou (5) en Washington (3).

ISIS heeft er weer een vijand bij: de bekende wereldwijde hackergroep Anonymous verklaarde de jihadgroep de oorlog. ‘De aanslagen in Parijs kunnen niet ongestraft blijven. Wij zullen de belangrijkste operatie die wij ooit hebben gevoerd tegen jullie beginnen. De oorlog is begonnen’ (4)(4).

13-11-15 voorspeld door The Economist?

De aanslagen in Parijs hebben tal van vragen opgeworpen.

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s