De migratiecrisis van Hongarije eindigt, die van Europa begint net

Screenshot_13

Hongaars grenshek: effectieve maatregel tegen illegale immigratie.

(Door: George Igler)

Eerder dit jaar kreeg Hongarije´s uitgesproken minister-president Viktor Orbán het zwarte schaap van de Europese politiek. Sindsdien is Orbán verschoven van zijn status als een gehekeld persoon die een dreiging is voor de Europese waarden naar de meest erkende verdediger van de christelijke identiteit van zijn continent.

In een Europa, waar de centrale beleidsmakers multiculturalisme lijken te verheerlijken, ziet het er naar uit dat Hongaren, na eeuwenlange invasies en pogingen tot invasies, zonder pardon immuun zijn voor politieke correctheid. Dit is zelfs terug te zien in hun taal; de alledaagse frase om een communicatie die op de meest directe oprechte manier geformuleerd is te beschrijven is magyarul mondva, wat letterlijk betekent “op z’n Hongaars gezegd.”

Aangezien er meer dan 400.000 voornamelijk islamitische migranten illegaal Hongarije zijn binnengetreden voor de bouw van het grenshek – die een effectieve stop betekende tegen dit soort invallen tegen het einde van oktober – zijn er in de internationale media schijnheilige pogingen geweest om een vertekend beeld te geven over de realiteit omtrent dit onderwerp of deze compleet weg te laten.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Bron: EJ Bron

bron-logo

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s