Veiligheidsdiensten ontwaken uit hun winterslaap en moslim wereld reageert niet.

wakeupMisschien is het u ook opgevallen, maar na de gebeurtenissen in Parijs lijkt het wel het huidige milde weer. Planten staan weer in bloei, de natuur gedraagt zich alsof het lente is en dan kunnen de veiligheidsdiensten natuurlijk niet achterblijven.

In Zweden een tot nu toe toch vrij geïsoleerd land waar je weinig over hoorde als het ging om al dan niet terreuraanslagen is nu de jacht geopend op de Irakees Mutar Muthanna Majid en is het veiligheidsniveau opgeschaald naar “high”. Het hoofd van de Zweedse veiligheidsdienst Säpo liet weten dat dit voor het eerst in de geschiedenis van de dienst is. Prompt deelde Zweden aan Frankrijk mee, dat zij de Fransen willen helpen met het bestrijden van de ISIS.

In Denemarken hetzelfde verhaal. De Deense politie heeft het beveiligingsniveau verhoogd en zegt dat Deense Jihadisten een reële dreiging vormen voor de Deense samenleving. Verder werden gisteren op het vliegveld van Copenhagen 2 mannen gearresteerd die ‘als grap ‘hadden gedreigd een bom te laten ontploffen. Ook de eland is voor het eerst sinds 5.000 jaar weer in vrije wildbaan in Denemarken gesignaleerd gelijktijdig met bevers die het land weer zijn binnengekomen na 1.000 jaar afwezigheid. U ziet het is een kwestie van waar je maar de accenten legt. Wel heeft de Deense regering bekend gemaakt dat meer handophouders in tenten zullen worden ondergebracht, de tijd dat zij de verblijfsduur van deze mensen gaat verkorten en het drie jaar zal duren alvorens zij familie na kunnen laten komen. In het totaal werden er 34 initiatief- voorstellen ingediend die gelet de nieuwe samenstelling van het Deense kabinet wel zullen worden aangenomen. Denemarken wil hiermee de opvangeisen tot aan het randje brengen van wat internationaal is toegestaan, aldus de Deense Minister van Immigratie Inger Stjöberg. Denemarken ontving afgelopen week 11.000 handophouders. Ook wil het land zijn bijdrage aan ontwikkelingssamenwerking reduceren.

Dit laatste wederom leidde tot protest vanuit New York, waar de VN secretaris generaal Ban Ki Moon aangaf dat meer geld uitgeven voor de binnenlandse opvang van handophouders i.p.v. ontwikkelingssamenwerking contra productief is en de mogelijkheid voor miljoenen mensen wereldwijd om een beter leven te leiden daarmee in gevaar komt.

Over Frankrijk en België en Groot Brittannië kunnen wij kort zijn, daarvoor leest u de MSM en ook in Duitsland is de veiligheidsdienst uit een ‘Dornröschen Schlaf’  ontwaakt, dat er zoals nu blijkt de dreiging was dat een met explosieven geladen auto het stadion van Hannover zou bereiken.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s