Wedstrijd Turkije-Griekenland: Publiek misbruikt minuut stilte voor Parijs om jihadisten toe te zingen

Is politiek Den Haag echt krankzinnig geworden? Grenzen nog steeds niet gesloten, asielzoekers blijven maar komen en worden wellicht met geld de straat opgestuurd – Duitse regering wil grondwet wijzigen om bevolking te dwingen migranten in hun eigen woningen op te nemen


Volgens de Duitse deelstaat Beieren worden er dit jaar 2 miljoen moslimmigranten toegelaten. Begin dit jaar schatte de regering Merkel het aantal nog op 300.000.

In eigen land hadden we al het bericht dat moslimjongeren in diverse Nederlandse steden enthousiast en met enkel leedvermaak reageerden op de aanslagen in Parijs, en deze zelfs als een grote overwinning vierden (3). Deze misselijke reactie deed denken aan de even walgelijke spontane vreugdefeesten die in de Palestijnse gebieden losbarstten na 9/11. Maar wat te denken van de Turken? Tijdens de oefeninterland tegen Griekenland werd er –net als voor andere, niet afgelaste wedstrijden- een minuut stilte in acht genomen voor de slachtoffers van Parijs 13-11-15. Tienduizenden Turken misbruikten dit moment echter voor het zingen van het islamitische jihadlied ‘(Moslim) martelaren sterven niet’ – kortom: ze brachten massaal een ode aan de daders. Vaste Infowars verslaggever Paul Joseph Watson trekt daarom de enige juiste conclusie: niet alleen de ‘radicale’ islam is het probleem, maar de hele islam (2).

 

De Grieken werden tijdens het spelen van hun volkslied al massaal uitgefloten, maar al aan het begin van de ‘minuut’ stilte brak opnieuw een striemend fluitconcert los, was overal boegeroep te horen en werd massaal ‘(Moslim) martelaren sterven niet’ gescandeerd. Dit jihadlied is gebaseerd op Surah 2 uit de Koran, waar staat dat ‘Degenen die sterven voor de zaak van Allah niet dood genoemd moeten worden. In feite leven zij, ook al merkt u dat in dit leven niet.’ Volgens sommigen zouden er ook de beruchte ‘Allahu Akbar’ strijdkreet zijn gescandeerd.(1)(2)

Nieuwe anti-migrantenvideo

Ondertussen ging er weer een ‘anti-migrantenvideo’ over het internet, die in 5 dagen ruim 1,5 miljoen keer werd bekeken. YouTube haalde de video getiteld ‘Met Open Poorten: De gedwongen collectieve zelfmoord van de Europese naties’ vervolgens offline, maar via onder andere deze link nog te bekijken.

De video is geheel samengesteld uit beelden uit journaals, nieuwsprogramma’s en persoonlijke video’s van Europese burgers. Daarnaast is ook Donald Trump te zien, die zegt dat ‘ik altijd dacht dat Merkel een grote leider was, maar wat ze in Duitsland heeft gedaan is krankzinnig’.

Ook Den Haag nu echt krankzinnig

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

xandernieuws-logo-02h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s