WIJ HEBBEN DE OORLOG IN HET WESTEN GEÏMPORTEERD!

warwest1

Vluchtelingen o.a. uit Syrië zijn degenen die vanwege hun geloof door hun islamitische volksgenoten worden vervolgd en gedood.

Amerika heeft op basis van de gegevens van 2015 berekend dat van de Syrische vluchtelingen die zij in de eerste zes weken van het boekjaar 2016 zullen opvangen 98% moslims zijn en van de 827 Somaliërs alle op één na eveneens moslims. Vorig jaar was het totaal rond 8,858 (nu ruim 100.000) Ook blijkt dat van de Somaliërs die wereldwijd asiel aanvragen eveneens geen enkele gegevens bekend zijn.

Met andere woorden: de wereld heeft slechts 1% vluchtelingen uit oorlogslanden gered en honderdduizenden dodelijke vervolgers van deze vluchtelingen binnengehaald en gepamperd! Wij hebben slechts hun oorlogsgebied verplaatst naar onze landen!

Met andere woorden: “Onze volkomen zwakzinnige regeringen hebben alle islamitische oorlogen uit zowel Saudi Arabië als Afrika in onze geciviliseerde wereld geïmporteerd!”

https://refugeeresettlementwatch.wordpress.com/2015/11/17/in-first-six-weeks-of-fy2016-we-resettled-827-somalis-all-but-one-are-muslim/

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s