Eindelijk politieke tegenkracht in Duitsland over illegalenstroom

P1040551

Door Joost Niemoller

Het Duitse Avondland ontwaakt. Heel erg langzaam. Maar toch.

Wil er ooit een eind komen aan de ongeremde instroom van jonge mannen uit moslimlanden, waartussen ongemerkt ISIS terroristen meekomen, dan zullen zich in Europa politieke tegenkrachten moeten organiseren. In Oost-Europa zijn die momenteel goed vertegenwoordigd. In Frankrijk staat Marine Le Pen al lang goed in de peilingen, en maakt ze een serieuze kans om echt invloed uit te gaan voeren. Het kiesstelsel in Groot Brittannie maakt dat Farage met UKIP vooralsnog een symbolische boze stem in het Europese Parlement zal blijven. Wilders is speler in een te klein land.

De sleutel is Duitsland. De politiek correcte deken die daar over de realiteitszin ligt, verstikt vooralsnog alles.

Maar opvallend is de opkomst van de AfD, onder leiding van de mediagenieke Frauke Petry. De AfD heeft momenteel in de peilingen negen procent, en is daarmee de oppositiepartijen Die Grunen en die Linke voor bij gestreefd. Overigens staat de coalitie van Merkel nog steeds sterk. Het CDU zakt weg, maar de SPD trekt bij.

In de Duitse pers wordt Petry momenteel zwart gemaakt, bijvoorbeeld vanwege haar weinig succesvolle verleden als onderneemster. Een teken dat ze als gevaarlijk gezien wordt. Er ging ook onlangs een steen bij haar bureau door de ruiten. Ook dat is een signaal dat links Duits bang voor haar begint te worden. Wanneer ze spreekt, demonstreert links. Typisch. Bij links houden ze nooit van vrijheid van meningsuiting. En in Duitsland vindt men dat heel normaal.

Lees verder>>>

Bron: De Nieuwe Realist

joost-niemc3b6ller2

8 gedachtes over “Eindelijk politieke tegenkracht in Duitsland over illegalenstroom

 1. Nederlanders willen, op een handvol uitzonderingen na, niet gewaarschuwd worden.
  Dat is de kern van het probleem.
  H.A.Rauter zei tussen 40-45: Nederlanders luisteren pas als je ze op hun smoel slaat.

  Like

 2. Dat is wel heel duidelijk. Dus met andere woorden, WE”RE FUCKED!!!
  Het is toch diep treurig dat het Nederlands volk helemaal niets doet. Ze laten over zich heen lopen, ze worden van alle kanten genaaid en zeggen ook nog DANK JE WEL!!!
  Laat ze maar beginnen met een taalcursus ARABISCH.

  Like

  • Mooi verhaal G. Alleen niet realistisch. Want er is de islam, waar we maar niet vanaf kunnen komen. Of zou ik moeten schrijven, niet vanaf WILLEN komen. Want we worden van alle kanten genaaid en we zeggen nog dank je wel ook. Het enige wat ons nog rest is een nederige knieval maken voor onze (klein)kinderen en smeken om vergiffenis omdat we NIETS hebben gedaan om ook maar een POGING te wagen om hiertegen iets te doen. En het lijkt me zinvol om Arabisch te gaan leren.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s