Wat is er mis met Nederland?

c8d4be1409.jpg

Waarom vraag ik dit?

Een betere vraag zou zijn, “Wat is er mis met de Nederlandse volk?”. Waarom willen/kunnen wij geen verschil maken tegen de tsunami van islam in ons land. Waarom laten wij dit allemaal toe? Eenheid is onder de echte Nederlanders is totaal afwezig, alleen individualisme voert de boventoon. Patriottisme is een woord die reeds lange tijd geschrapt is uit het woordenboek.

Daarom moet men zich gaan voorbereiden op wat komen gaat.

Islamisering van Nederland (reeds in vergevorderde staat), het Nederlands volk gedegradeerd tot tweederangs volk. Er is veel stoere taal op de vele blogs, de meeste welgemeend, maar het komt niet verder dan de toetsenbord waarop het getypt wordt. Natuurlijk zijn er goede initiatieven op poten gezet. Pegida Nederland, Pro Patria, Identitair Verzet en De Patriotten, om maar een paar te noemen. Stuk voor stuk allemaal goede bedoelingen. Maar verder als goede bedoelingen komt het niet. Daar is maar één reden voor te noemen.

Het Nederlands volk heeft ook het hoofd diep in het zand geduwd.

Men is bang om voor racist uitgemaakt te worden. Soms komt het hoofd even boven om wat te mopperen, maar als er daadwerkelijk een demonstratie en/of bijeenkomst gepland wordt, vliegen de hoofden weer net zo hard weer terug het zand in. Dan hebben ze geen tijd meer. Ze moeten werken, boodschappen doen, schoonmoeder komt op bezoek, etc. En als men wacht tot de regering in actie komt, zoals wij zouden willen, dan wordt dat een lange zit. Ik heb al menig reden gehoord. Natuurlijk zijn dat ook goede redenen, maar soms moet men ook vrije tijd e.d. opofferen om daadwerkelijk de straat op te gaan. Ook een reden om niet massaal de straat op te gaan is, “omdat het nieuwe Europese Leger ons protest zal neerslaan”.

Ook een mooie reden was, “Wij willen geen geweld bij onze demonstraties” Een nobel voorwaarde natuurlijk. Maar dachten wij echt dat, als men gaat demonstreren tegen islamisatie, dus tegen islam, geen tegenreactie zou komen, en om daarvoor een demonstratie niet te laten doorgaan omdat er enkele dreigementen zijn geuit door een bepaalde islamitisch groepering? http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/3874654/2015/02/27/Demonstratie-Pro-Patria-afgelast.dhtml

Dan zou men moeten besluiten om géén demonstraties meer te organiseren want tegenreacties zullen er altijd zijn. Al dan niet georganiseerd door staat of gemeentes. Dus om deze redenen zal het verzet nooit van de grond komen. Angst regeert.

Dit probleem zal zich niet vanzelf oplossen, wij moeten echt massaal van onze luie krent afkomen en laten zien dat wij het genoeg vinden, op wat voor manier dan ook en ons al zeker niet bang te laten maken. Maar ik vraag me af wat er daarvoor nodig is. De echte Nederlander heeft grote honger, want ze slikken alles wat hun wordt voorgeschoteld.

Waar komt die angst vandaan? Angst om alles te verliezen wat men heeft opgebouwd, verdiend, bijeen vergaard? Als er niets wordt gedaan of het blijft zoals het is met het verzet, raakt men gegarandeerd alles kwijt. .

Maar het ergste wat men kan verliezen is het vertrouwen van uw eigen (klein)kinderen. Hoe moet je uitleggen dat je niets hebt gedaan om de veiligheid voor hen te waarborgen.

 

Dit zijn zomaar wat gedachtes die bij me opkomen als ik over dit onderwerp denk. Doemdenken? Nee, dit is niet meer dan logische beredenering. Ben ik op zoek naar conflicten? Nee, maar waar hout wordt gehakt, vallen er spaanders. Wil men géén spaanders, dan moet men ook geen hout hakken.

dendieje

 

 

12 gedachtes over “Wat is er mis met Nederland?

   • Sorry, ook een latere reactie. Wat ik bedoel is sociale onrust. niet meer zo lief protesteren zoals het voorgeschreven wordt door de staat. Wij worden van alle kanten voorgelogen, besodemieterd. En de moslims worden op hun wenken bedient. Ook ik ben tegen geweld maar zonder hardere hand is het een afgelopen zaak. Poeslief door een straatje lopen met wat spandoeken geeft absoluut geen signaal af. Laat het protest maar uit de hand lopen, laat ze maar komen met een waterkanon. DAN geef je een signaal af. DAN zullen ze merken dat het menens is.

    Like

   • @dendieje: Dank U, dendieje, maar dat had ik, eerlijk gezegd, heus wel begrepen. Ha ha!
    Klein misverstand: Het verzoek was in feite niet gericht aan U, maar aan Anne Marie hierboven met haar “Deze (Deze?) blog is ziek en discriminerend.” Dát had ik wel eens graag toegelicht gezien.

    Geliked door 1 persoon

  • Anne Marie, Ieder mag en moet hun eigen mening kunnen ventileren. Dus ook ik mag dat, toch?
   Weet je wat pas ziek is? De linkse tuthola’s die met een pluche vagina over straat lopen. In welke droomwereld hebben ze jullie gevonden? En dan discriminerend? Komen jullie ook op voor de onderdrukte, mishandelde, misbruikte, gemutileerde en/of vermoorde vrouwen? Moslima’s of niet NEE DUS!!! Alleen maar opkomen voor de mannelijke moslims. Waarschijnlijk om bij hun in het goede boekje te komen staan? Is dat pluche vagina daar voor bedoeld?

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s