KAATSHEUVEL TEGEN ASIELWAANZIN!

Kaatsheuvel tegen Asielwaanzin

Dit is een protestblog van een groep bezorgde burgers uit de gemeente Loon op Zand. Gisteren moesten wij via de media vernemen dat er maar liefst 1200 migranten in Kaatsheuvel gehuisvest zouden worden voor een ‘tijdelijke’ noodopvang. Gezien de ongekend grote instroom van vluchtelingen, valt het nog maar te bezien of deze opvang daadwerkelijk van tijdelijke aard is en of het daadwerkelijk bij 1200 migranten blijft.

Dit omstreden besluit werd bovendien genomen zonder de inwoners in de directe omgeving te raadplegen en iedere vorm van inspraak in dit beleid wordt hen ontzegt. Veel mensen moesten nota bene deze ingrijpende plannen via de media vernemen. Een erg ondemocratische en oneerlijke gang van zaken als u het ons vraagt.

Er heerst veel sociale onrust rond de grootschalige opvang voor ‘vluchtelingen’, die men overal in Nederland probeert te realiseren. Ondanks dat wij het mensen niet kwalijk nemen dat zij een beter leven zoeken, zijn de zorgen van hen die met asielzoekers als ‘nieuwe buren’ geconfronteerd worden, geenszins onterecht. Het is volkomen onrealistisch om te denken dat Nederland heel de Derde Wereld kan huisvesten of dat dit überhaupt een oplossing zou bieden voor de grote internationale problematiek waar wij ons vandaag de dag mee geconfronteerd zien. De massale toestroom van migranten (waarvan een groot deel gelukszoekers) zal tot een geheel nieuwe polarisering en problematiek leiden, die ons land nog nooit eerder gekend heeft. Dit is de asielwaanzin die ons land (en nu ook ons dorp) in haar greep houdt.

Het is ongelooflijk naïef om te denken dat alle vluchtelingen hier slechts met de beste bedoelingen naartoe komen. Het plaatsen van grote groepen getraumatiseerde mensen met weinig vooruitzichten, gehard door oorlog en geweld, in de gemeente, neemt wel degelijk grote veiligheidsrisico’s met zich mee voor omwonenden. De lijst van (gewelddadige) incidenten in AZC’s en met asielzoekers lijkt eindeloos.

Wij hebben dan ook het volste recht om ons te verzetten tegen de komst van 1200 immigranten in onze gemeente! Het gaat om onze leefomgeving, onze kinderen en onze veiligheid! Wij laten ons niet opzij schuiven door deze verraderlijke, wereldvreemde en hypocriete politici, met hun ondemocratische wanpraktijken! Het dorp is van ons!

Op dit blog zullen wij met regelmaat een licht werpen op de gang van zaken en deze schandalige manier van handelen. Geen noodopvang in Kaatsheuvel! Stop de Asielwaanzin! 

Bron: Kaatsheuvel tegen asielwaanzin

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s