De Nederlander leeft een comateus bestaan

weekendplannen-met-bier-en-worst-op-de-bank-liggen-1330.jpg

Ja dat leest u goed, comateus, dat moet wel want een andere reden kan ik me niet voorstellen, waarom de gemiddelde Nederlander nog steeds vastgekleefd zit aan de bank, en nog steeds niet bereid is in actie te komen. 19 huisuitzettingen per dag!!!

Ja echt per dag, waren niet voldoende voor de Nederlander om in beweging te komen. Uit bejaardenhuizen getrapte ouderen, Verwarde mensen zonder vangnet, rechteloze uitkeringstrekkers, uitgeklede gehandicapten, dit alles was niet genoeg om tot enig serieus protest te komen. Wat voor soort NSB’er volk zijn wij eigenlijk?

Aan alle kanten worden we bedonderd, uitgekleed en genaaid door wat we liefdevol de roverheid zijn gaan noemen. Niet overtuigd? Laat ik eens een greep doen uit de immer groeiende collectie roverheidsmiddelen waarmee u effectief wordt uitgekleed:

Accijnzen

Dit is het meest geliefde middel van de roverheid na het heffen van rechtstreekse belastingen aan de burger en wordt onder andere ingezet bij de verkoop van tabak, alcohol en energie. Ook dit jaar, het jaar waarop iedere Nederlander er een klein beetje op vooruit zou gaan, wordt dit middel weer ingezet om het doekje voor het bloeden de lastenverlichting van 5 miljard, wat om mee te beginnen al een sigaar uit eigen doos was, weer binnen te harken. Maar liefst 32% gooien ze bovenop de gasprijs, die op papier gekoppeld zou moeten zijn aan de olieprijs. Nou, we weten hoe laag die prijs is op dit moment. Nee, de echte aanleiding is natuurlijk het feit dat het ophalen van gas uit Groningen drastisch is verlaagd en zo houdt de roverheid haar inkomsten op peil. In april mag u ook weer meer gaan betalen voor uw rokertje, want dat is toch slecht voor u, maar bedenkt wel niet roken schaad de schatkist hé? Dus niet allemaal tegelijk stoppen want dan moet er nog meer accijns op de overige genoemde producten worden geplaatst om dat weer terug te stelen verdienen. Kortom, de roverheid geeft u een klein stukje terug van wat ze de afgelopen jaren van u en mij heeft gestolen om dit vervolgens langs een omweggetje met rente weer terug te halen. Overigens, om het nog even wat lucratiever te maken betaald u vervolgens over deze accijns ook nog even 21 procent BTW…

Administratie kosten

Iets minder gebruikt maar zeer populair bij de legale georganiseerde misdaad organisatie, die we het Centraal Justitieel Incasso Bureau(CJIB) noemen. Ook daar werkt men hard om u van uw zuur verdiende centjes te scheiden. Dat was echter wel een probleem, omdat de al tot belachelijke proporties opgelopen hoogte van de diverse boetes niet echt meer op te rekken zijn zonder een bloedbad onder onze deurwaarders politiemacht te veroorzaken. Maar niet getreurd, dan verhogen we gewoon de reeds onrechtmatig verklaarde administratie kosten naar 9 euries per boete.

Lokale roverheden[..]

Lees verder>>>

Bron: Urubin

urubin

 

3 gedachtes over “De Nederlander leeft een comateus bestaan

 1. I don’t need sex.
  The government fucks me every day.
  (zijn zelfs T-shirts van in de handel)
  Nog eentje:
  Don’t steal. The government hates competition.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s