PVV: ‘Nederlandse vrouwen in gevaar’

DEN HAAG – Het kabinet brengt willens en wetens Nederlandse vrouwen in gevaar door het toelaten van asielzoekers. Dat vindt de PVV althans.

PVV-leider Wilders en Kamerlid Fritsma trekken naar aanleiding van seksueel geweld in Duitsland tegen vrouwen aan de bel bij premier Rutte en staatssecretaris Dijkhoff (Asiel). In Keulen hebben groepen van vooral Arabische mannen jonge vrouwen aangerand, beroofd en soms zelfs verkracht.

Volgens Wilders en Fritsma worden door het toelaten van ‘testosteronbommen’ de veiligheid van burgers op het spel gezet. Zij vragen het kabinet onmiddellijk de grenzen te sluiten.

Wilders trok tijdens de Algemene Beschouwingen in september vorig jaar veel vuur omdat hij de term testosteronbommen gebruikte om asielzoekers aan te duiden. Hij vraagt Rutte nu of hij dit nu nog steeds ,,een vreselijke term vindt”.

De partij, die (niet alleen!!) in de peilingen goed boert door de asielcrisis, stelt dat het ,,een kwestie van tijd is” voordat de taferelen zoals zich die in Duitsland afspelen, ook in Nederland voor zullen komen.

Bron: De Telegraaf

de-telegraaf2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s