Buitenland ‘Daders Keulen waren in beeld bij de politie’

keulen

Keulen oudjaarsavond

Een deel van de mannen die op oudejaarsavond in de Duitse stad Keulen vrouwen hebben aangerand, verkracht en beroofd, was in beeld bij de politie. De politie in Keulen waarschuwde al eerder voor ‘wetteloze gebieden’ in de stad waar grote groepen allochtonen de dienst uitmaken.

Dat blijkt uit politie-informatie in handen van de lokale krant Rheinische Post.

Noodkreet
Volgens politiebronnen bleef een noodkreet over de criminele groepen door de politie bij het stadsbestuur tot nu toe vrijwel onbeantwoord.

De boodschap lijkt na de gebeurtenissen bij het centraal station van Keulen te zijn aangekomen bij de Keulse burgemeester Henriëtte Reker die vorig jaar nog een aanslag op haar leven te verduren kreeg. Ze noemde de incidenten ‘schandalig’ en zei dat de politie er alles aan doet om de daders op te sporen.

Negentig aangiftes
Aan aangiftes ontbreekt het niet bij de politie. Meer dan negentig vrouwen hebben aangifte gedaan van aanranding, diefstal en/of verkrachting.

Uit hun getuigenissen ontstaat het beeld van een grote massa-aanranding in het centrum van Keulen, al vertellen sommige vrouwen ook een ander verhaal. Het zou gaan om een groep van duizend mannen die ‘zwaar beschonken’, ontspoord’ en ‘agressief’ worden genoemd.

Noord-Afrikanen……

Lees verder op >>>

Bron: Eunmask

cropped-banner-europe21

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s