Dit is een invasie, geen immigratie.

(door )

De grote instroom van vreemdelingen in Europa kan niet langer “immigratie” genoemd worden. Immigratie is wat er gebeurt wanneer bijvoorbeeld kleine groepen Fransen gaan wonen in Groot-Brittannië of Britten in Spanje.

Wat immigratie onderscheidt van invasie zijn drie dingen: de omvang van het aantal mensen dat betrokken is bij de verhuizing, de frequentie en de tijd waarin deze verhuizingen plaatsvinden, een gelijk aantal mensen dat in een land gaat wonen binnen 4 jaren tegenover 400 jaren – en het soort mensen, in het bijzonder hoe deze mensen zich onderscheiden van de inboorlingen en hoe gemakkelijk of hoe onwaarschijnlijk ze zullen integreren.

“Invasie” heeft drie hoofdbetekenissen:
a) de daad van een inval, vooral door een leger in een bepaald territorium om te veroveren;
b) een begin van een kwetsende gebeurtenis op grote schaal, zoals een ziekte;
c) het binnenvallen van een grote groep mensen of dingen in een plek, situatie of activiteit.

De laatste is een perfecte beschrijving van wat er plaatsvindt in West-Europa.

Zelfs “ethnic cleansing” kan worden gebruikt, omdat lokale populaties vervangen worden door verschillende etnische groepen. Bijvoorbeeld Londen is niet langer een stad met een blanke, Britse meerderheid, hoewel “mainstream” media als de BBC en Londen’s eigen krant de Evening Standard het nauwelijks noemen, en de burgemeester al helemaal niet.
“Ethnic cleansing” kan gedefinieerd worden als “de gewelddadige verwijdering van een etnisch gedefinieerde populatie van een bepaald territorium” en als “het bezetten van een continuüm tussen genocide en een niet gewelddadig afgedwongen etnische emigratie”.

Het pure aantal mensen dat in de afgelopen tientallen jaren in de EU is komen wonen, had al een ernstige negatieve invloed op de oorspronkelijke populatie en diens levenskwaliteit, de massa-emigratie brengt alle structuren in de gevarenzone.
Er zijn veel gebieden waarin dit plaatsvindt, inclusief met betrekking tot arbeidsplaatsen, sociale voorzieningen, onderwijs en de gezondheidszorg – waar tuberculose en andere ziekten constant toeneemt als gevolg van immigratie.
Een klassiek voorbeeld is het huidige tekort op de huizenmarkt. Heel de EU beleeft zijn ergste crisis op het gebied van wonen in de moderne geschiedenis.
Europese inboorlingen worden vervangen ook omdat veel plaatselijke bewoners, moe van het gekoloniseerd worden, uit hun landen, steden of wijken vluchten.

De Libische leider Moammar Khadaffi zei: „Er zijn 50 miljoen moslims in Europa, en er zijn tekenen dat Allah de overwinning zal schenken aan de islam in Europa. Zonder wapens, zonder strijd. Binnen enkele tientallen jaren wordt Europa een moslimcontinent.” Hij doelde daarmee op de massale emigratie van moslims naar de landen van het Westen.

Plunder en koloniseer. Dood, verkracht en verplicht de lokale bevolking tot slavernij. Verjaag hen, huw met hun vrouwen, neem het land. Iedereen heeft het ooit op zijn minst eens gedaan in hun verleden. Vandaag de dag denkt de moderne mens dat enkel buitenaardse wezens hiertoe in staat zijn…. Maar niet illegale vreemdelingen. Maar buitenaardse wezens is een metafoor voor culturele vreemdelingen en het geheel is een metafoor voor onderwerpen, waarover niet kan gepraat worden omdat iedereen te zenuwachtig is om het werkelijk te bespreken.

De EU potentaten offeren ons op. Die geloven dat wanneer wilden onze grenzen overrompelen dit een excellente progressieve manier is om de ouderwetse natiestaat af te breken en de inheemse bevolking het genot te leren kennen van een socialistische multiculturele tirannie.
Ze onderschatten de islam, of net niet.

Bron: Nageltjes

Nageltjes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s