Duitsers worden wakker: Eerste burgerwachten in Düsseldorf en Sachsen

Oud-directeur CIA voorspelde het al in 2008: Duitsland en Europa uiterlijk in 2020 onbestuurbaar door immigratie en islamisering, uitlopend op burgeroorlogen in alle grote stedelijke gebieden

Meer dan 1000 burgers in Düsseldorf hebben zich reeds aangesloten bij deze Facebook-groep en vormen een burgerwacht ‘om onze vrouwen te beschermen’. Inzet (illustratief): steeds meer wijken en stedelijke gebieden worden beheerst door criminele moslimbendes.

Aangezien de regering Merkel nog steeds niets onderneemt om de eigen burgers te beschermen tegen het volledig uit de hand lopende migrantengeweld –sterker nog, SPD-minister van Nordrhein-Westfalen Ralf Jäger schreef dat hij critici van het immigratiebeleid ‘minstens zo erg’ vindt als de islamitische verkrachters! (2)- is de maat voor sommige Duitsers vol. In Düsseldorf en Sachsen zijn inmiddels de eerste burgerwachten ontstaan, in wat hopelijk uitgroeit tot een grote Europese vrijheidsbeweging die eens en voor altijd de islam –en al zijn voorstanders en goedpraters in de politiek en media- van ons continent verwijderd voordat het te laat is.

 

In Düsseldorf hebben burgers een Facebook groep gevormd onder de naam ‘Düsseldorf past op’. Nu al hebben meer dan 1000 mensen zich aangemeld voor de in oprichting zijnde burgerwacht, die van plan is om bij grote festiviteiten en in het weekend de straten ‘voor onze vrouwen’ te gaan beveiligen. In Sachsen patrouilleren burgers ’s nachts al langer om te voorkomen dat er spullen uit hun garages, tuinhuisjes en kelders worden gestolen.

Politie onderbemand en machteloos gemaakt door politiek

‘Wij voelen ons door de politie in de steek gelaten,’ zei een taxichauffeur in Chemnitz. Behalve de bevelen uit Berlijn, waarmee de politie aan handen en voeten gebonden is en nauwelijks mag optreden tegen immigranten, lijdt de politie ook onder de jarenlange bezuinigingen, waardoor er de afgelopen 15 jaar landelijk 16.000 agenten zijn verdwenen.

Onder het mom van het tekort aan personeel werden al diverse demonstraties van de anti-islamisering burgerbeweging PEGIDA verboden. Alleen al in Dresden is de criminaliteit de afgelopen 5 jaar met 40% gestegen. Ook in Sachsen explodeert de criminaliteit, terwijl agenten er nauwelijks zijn te vinden.

Onlangs erkende de commissaris van Dresden dat ‘het wegvallen van de Europese binnengrenzen tot een crimineel-geografisch gebied geleid heeft’. Dat was nette taal om duidelijk te maken dat misdadigers door de open grenzen feitelijk vrij spel hebben gekregen in de EU. Görlitz, op de grens met Polen, kon hierdoor tot een centrum voor internationale bendes uitgroeien.

‘We stevenen op burgeroorlog achtige toestanden af’

De al langer bestaande burgerwachten in Sachsen trekken zich niets meer aan van de politiek-correcte verwijten van de christendemocratische CDU en de sociaaldemocratische SPD, die niet willen dat burgers het recht in eigen hand nemen. De Alternative für Deutschland fractie zegt juist dat de criminaliteit zonder de initiatieven van Duitse burgers waarschijnlijk nog veel hoger zou zijn.

AfD afgevaardigden vinden dat burgers het recht hebben zichzelf en hun bezittingen te verdedigen als de overheid hen zo duidelijk in de steek laat. Bovendien is wettelijk vastgelegd dat iedere burger die iemand op heterdaad bij een misdrijf betrapt, zo’n persoon mag vasthouden tot de politie is gearriveerd.

‘Vermoedelijk zullen er in de komende weken en maanden vele burgerwachten in Duitsland gevormd moeten worden, omdat wij op burgeroorlog achtige toestanden afstevenen,’ schrijft journalist Peter Orzechowski.

CIA-directeur: Duitsland en Europa in uiterlijk 2020 onbestuurbaar

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

who-xandernieuws1

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s