Duitse minister: Nog zeker 8 tot 10 miljoen migranten onderweg

Nederland moet omgerekend op minstens 540.000 extra migranten rekenen


Hoeveel moeten we er nog toelaten? 10 miljoen, 100 miljoen, of zelfs 300 miljoen, zoals Italiaanse media vorig jaar al voorspelden?

Het hoogtepunt van de migrantencrisis in Europa moet nog komen. Sterker nog – afgelopen jaar hebben we nog maar 10% van wat naar ons toekomt voor onze kiezen gekregen. Volgens de Duitse minister van Ontwikkeling Müller zijn er namelijk nog zeker 8 tot 10 miljoen migranten onderweg. Uit peilingen blijkt dat een meerderheid van de Duitsers dit jaar maximaal ‘slechts’ 200.000 migranten wil toelaten (2), maar zoals de hele regering Merkel de afgelopen jaren stug volhoudt, beweerde ook Müller dat de grenzen afsluiten niet gaat werken. Dat landen zoals Hongarije, Slowakije en Polen het tegendeel hebben laten zien, negeerde hij.

Als de 60.000 die vorig jaar in Nederland aankwamen ook ‘maar’ 10% zijn, dan kunnen we ons schrap zetten voor nog zeker 540.000 vrijwel uitsluitend islamitische migranten. Dat betekent dat er sinds vorig jaar een stad ter grootte van ongeveer Rotterdam (de 2e stad van ons land) bomvol moslims –waarvan 8 van de 10 jonge mannen- bijkomt.

‘We kunnen geen hek om Europa zetten’

CSU-minister Müller waarschuwde dat we ‘de grootste vluchtbewegingen’ nog moeten krijgen. De bevolking van Afrika zal zich in de komende decennia verdubbelen. Volgens hem zouden er in de Sahara inmiddels een miljoen mensen op de vlucht zijn gestorven. Hij gaf hier echter geen bronnen noch bewijzen voor, en dat was overduidelijk vanwege wat hij vervolgens stelde:

‘We zijn allemaal deel van een geglobaliseerde wereld. Wij kunnen geen hekken om Duitsland en Europa bouwen. Als de mensen lijden, zullen ze komen.’ Wel gaf hij toe dat het aantal van 1,1 miljoen migranten in één jaar (volgens andere bronnen 1,5 miljoen, inclusief degenen die in de illegaliteit zijn verdwenen) ‘te hoog is om met succes te integreren’.

Europeanen schuldgevoel aangepraat

Müller eiste geheel volgens het politiek-correcte draaiboek dat de Europeanen ‘hun verantwoordelijkheid’ moeten nemen, omdat wij onze welvaart ‘over de rug van de ontwikkelingslanden’ zouden hebben opgebouwd. ‘Dat gaat niet lang meer goed. De spanningen ontladen zich. Dan maakt het niet uit wat we hier besluiten. De mensen zullen ons niet vragen of ze kunnen komen.’

De minister verwoordde hiermee de –overigens onbewezen- ultralinkse visie dat Europa ‘schuldig’ is aan de armoede en ellende in de Derde Wereld, en daarom onbeperkte massa immigratie zou moeten toestaan. Italiaanse media berichtten vorig jaar al dat het in dat geval niet om 10 miljoen, en zelfs niet om 100 miljoen, maar om maar liefst 300 miljoen mensen –voornamelijk moslims- gaat die naar Europa zullen gaan.

Ontwikkelingshulp werkte averechts

Zoals altijd negeerde ook hij de vele tientallen miljarden die Europa reeds in de Derde Wereld heeft geïnvesteerd, zonder resultaat. Sterker nog, steeds meer analisten en experts zeggen dat die financiële hulp juist averechts gewerkt heeft, omdat het corrupte regimes –die alle rijkdom voor zichzelf hielden en hun eigen bevolking lieten stikken- in stand heeft gehouden.

Niet massa immigratie, maar het helpen opbouwen van deze landen is daarom de enige echte remedie tegen de daar heersende armoede en ellende. Het hierheen halen van zoveel mogelijk mensen berooft de Derde Wereld juist van de broodnodige arbeidskrachten om die (weder)opbouw mogelijk te maken. Bovendien zal de Europese welvaartsstaat door de komst van zóveel gelukszoekers volledig instorten, waardoor Europa straks zélf een Derde Wereldgebied wordt, en wij helemaal niemand meer kunnen helpen.

Maar dat is, zoals we in het vorige artikel ook al stelden, juist de bedoeling van de VS en de meeste linkse organisaties, en overigens ook van de eurofielen in Brussel, omdat die de instorting van onze landen hopen aan te grijpen om hun grote droom, een Europese Superstaat, te kunnen realiseren.
Xander

(1) Frankfurter Allgemeine
(2) Die Welt

Bron: Xandernieuws

who-xandernieuws1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s