Gestoorde SP-fractievoorzitter vergelijkt Wilders met Hitler


De bewuste (inmiddels verwijderde) tweet van de SP-fractievoorzitter

HOOGEVEEN – SP-fractievoorzitter Bianca Behr van Hoogeveen heeft voor ophef gezorgd op Twitter door Geert Wilders en Donald Trump met Adolf Hitler te vergelijken.

Het raadslid plaatste foto’s van de PVV-leider en de Amerikaanse presidentskandidaat naast een foto van Hitler. Als begeleidende tekst stond er ’zoek de verschillen’ bij.

Daarop kwamen er woedende reacties binnen op de tweet, meldt RTV Drenthe. Veel mensen vinden dat Behr zich diep moet schamen. „Deze SP-mevrouw is zeer, zeer ernstig in de war. Mogelijk grondig geschiedenis bijspijkeren”, zegt iemand. Een ander vindt dat ze op moet stappen. „Dit kunt u niet maken.”

De fractievoorzitter heeft haar tweet inmiddels verwijderd.

Bron: De Telegraaf

de-telegraaf2

7 gedachtes over “Gestoorde SP-fractievoorzitter vergelijkt Wilders met Hitler

  • Ben ik niet helemaal met je eens Bert. Hoewel ik wel snapt wat je bedoeld. Maar voor zijn woorden “minder minder minder” wordt hij wel voor de rechter gesleept. Maar nu wordt hij publiekelijk voor Hitler vergeleken, dus dan ook maar meteen hard terugslaan. Hoeft niet perse voor de rechter maar openlijk excuses aanbieden is toch wel een begin. De instelling ‘ach laat maar want het heeft toch geen zin’ is precies onze (burgers) probleem is.

   Like

 1. Zelf heb ik zware bedenkingen over de politieke plannen van G.Wilders.
  (zie elders op deze site)
  Maar hem vergelijken met Hitler is lower than whale shit.

  Like

 2. Dat is natuurlijk uw mening. Ik heb geen twijfels daarover. Maar stel dat u gelijk heeft, dan nog, als de PVV de grootste ZOU worden. Dan zou dat toch een politieke aardverschuiving zijn van hier tot Tokyo. Ook dus DAAROM zou er al veel kunnen veranderen, omdat die andere partijen een pak slaag van jewelste hebben gekregen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s