PVV deelt verzetsspray uit

wilders-wil-vrouwen-zich-kunnen-beschermen-met-pepperspray

Den Haag – De PVV gaat volgende week in Spijkenisse een variant op pepperspray uitdelen. Dat gebeurt tijdens een protest tegen de opvang van meer vluchtelingen aldaar. Zelf spreekt de partij van Geert Wilders van ‘verzetsspray’, ,,waarmee vrouwen die worden aangevallen, zich kunnen verdedigen tegen islamitische testosteronbommen.”

Het is een spray met een kleurstof, als legaal alternatief zelfverdedigingsmiddel voor de verboden pepperspray. De PVV haakt met actie in op de angst die bij veel mensen leeft naar aanleiding van de massale aanrandingen in Duitsland. De gebeurtenissen in bijvoorbeeld Keulen en andere steden laten zien hoe gevaarlijk het is, als we massaal mannen binnenhalen uit de barbaarse, vrouwonvriendelijke islamitische cultuur”, aldus Wilders donderdag.

De partij roept burgers al maanden op om ‘in verzet’ te komen tegen de opvang van vluchtelingen. Het uitdelen van de busjes spray past in die campagne.

PVV deelt verzetsspray uit! Markt Spijkenisse, 23 jan. 12.00 uur. Tegen islamitische testosteronbommen. #kominverzet pic.twitter.com/aN80gI60eF— Geert Wilders (@geertwilderspvv) 14 januari 2016

pvv-blauw

Bron: De Telegraaf

de-telegraaf2

 

2 gedachtes over “PVV deelt verzetsspray uit

  1. Eric Andre
    15 uur · WordPress ·
    Hmmm; jaja……. Wilders, toch een inventief manneke, nep spray als defensief middel voor vrouwen. Wilders is wel in het voordeel , hij hoeft geen nep spray, heeft zijn eigen pep mannen als spray. Misschien zou het een idee kunnen zijn om body guards subsidies te verstrekken om bij evenementen vrouwen te beschermen tegen wildemannen. Maar ondanks Wilders zijn protest(en) in verband met moslims, blijven zij toch maar komen. Ben ik nu tegen of voor Wilders ? nee maar zo zijn er wel meerdere klokkenluiders, en die zijn vaak zelf het slachtoffer van hun geluid. Zijn dalende of stijgende populariteit is in relatie met de ambras die moslims eventueel veroorzaken, Fitna heeft daar ook niet veel aan veranderd. Ik betreur onze hedendaagse maatschappij, om die reden dat een item zo snel kan stijgen maar… even snel weer dalen, vandaag warm en morgen alweer lauw. Ach zie…. zijn vermanende vinger wil precies duidelijk maken …… van onze vrouwen af blijven hé

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s