Zullen we nog een referendum houden?

Rutte is totaal, totaal, totaal tegen inspraak in EU context, EU boven alles.

24200800796_44a583daeb_Rutte-EU

Kom maar naar beneden en sla je slag Mark Rutte!

In gesprek met de [Europese] parlementariërs herhaalde hij ook zijn standpunt over referenda. “I am totally against referenda. And I am totally, totally, totally against referenda on multilateral agreements, because it makes no sense.” Volgens Rutte toont het Oekraïne-referendum aan dat het onmogelijk is om als losstaande lidstaat beslissingen te nemen over een akkoord dat door de EU als geheel is genomen.

Rutte wenst gewoon totaal geen inspraak van de burger op het beleid van de Nederlandse overheid, en ‘totaal, totaal, totaal’ geen inspraak als het over de EU gaat. De EU moet immers boven alles, en vooral: boven de burger!

Gewoon rondom verkiezingen even een paar weken keihard liegen en dan weer vier jaar recht zo die gaat door met het standaard programma dat verder niet ter discussie mag staan. Rutte is ‘totaal, totaal, totaal tegen’, tot zover uw democratische leider over de inbreng van Nederlanders in de Nederlandse democratie volgens de juist daarvoor geïntroduceerde wetgeving. Uw inbreng is volgens Rutte onzinnig en desastreus.

Uiteraard is een Nederlands Nee tegen EU-beleid geen onzinnig feit, dat betekent gewoon dat er in Europa geen consensus is over de samenwerking met de ondemocratisch aangestelde (VS-)overheid in Oekraine (Dank je wel Hillary en Victoria).

Dat de afwezigheid van een consensus desastreus is voor de EU-carrière van Rutte, dat is absoluut feit. En kennelijk moest Rutte het ontzien tijdens de recente Bilderbergsessies.

Rutte blijkt de weg echter nog vollediger kwijt

Dat Rutte de weg helemaal kwijt is, wordt snel duidelijk:

We zijn erin geslaagd om offline de grenzen te slechten, maar het is onacceptabel dat ze online in het scherm oppoppen als mensen een buitenlandse webshop bezoeken.”

Lees verder>>>

Bron: JDreport

JD

2 gedachtes over “Zullen we nog een referendum houden?

Plaats een reactie