Nederland is onregeerbaar geworden!

Nederland snakt naar leiderschap.

Volkstribunaal2

Het is al een bekende teneur, maar hij werd vandaag weer eens bevestigd bij de laatste peiling van Maurice de Hond: Nederland is onregeerbaar geworden.

De PVV is virtueel veruit de grootste partij, met dertig zetels. De drie andere ‘grote partijen’ zitten in de sfeer van de twintig zetels, met uitzondering van de PvdA op tien.

Hier zien we dus dat de grootste partij tegelijkertijd ook de meest gehate partij is, waarmee andere partijen niet zullen samenwerken. En bij ‘de rest’ zien we een totale versplintering, die noopt tot ‘samenwerking der kleintjes’ die door allerhande compromissen en dealtjes nooit kan leiden tot enig concreet beleid. De enige verbindende schakel is de haat ten aanzien van de PVV.

Die stand van zaken is min of meer structureel, want het is de laatste twee jaar al zo. Dat zorgt ervoor dat er een volstrekte verlamming is gekomen in de Nederlandse politiek. Een met de dag minder populair kabinet, dat in de Eerste Kamer al een minderheidskabinet is geworden, maar dat maar blijft zitten omdat ieder alternatief door de zittende politici nog meer gevreesd wordt.

Het sukkelt maar door. Het komt niet tot principiële standpunten.

En dan is er die migratiestroom die de demografische samenstelling van Nederland definitief gaat veranderen.
Een zeer verontrustende situatie.

Alleen echt leiderschap kan daar iets aan veranderen. Visionair leiderschap.
http://joostniemoller.nl/2015/09/nederland-snakt-naar-leiderschap/

RP: Nederland HEEFT in de peiling al laten zien wie het volk als leider kiest. Het compleet negeren van de wil van het volk is volksverraad! Het wordt hoog tijd voor een volkstribunaal! 
http://ommekeer-nederland.nl/volkstribunaal-voor-en-door-het-volk/

Bron: Eunmask

cropped-banner-europe21

Een gedachte over “Nederland is onregeerbaar geworden!

Plaats een reactie