Opa en oma in de poep, negertjes op de stoep

Naamloos

En, vooruit om de dizzkriminazie aanhangers een plezier te doen, wij hebben het over de ietwat van kleur van ons Nederlanders afwijkende medemensen. Wat zou je  voor ruim 40 miljoen dollar PER JAAR  ( 36 miljoen euro) kunnen doen om te belabberde toestand waarin de regering van Markje Smiley samen met zijn compagnon van Martin van Rijn de Nederlandse oudjes laat verkeren, te verbeteren ?

Zeer eenvoudig, staatssecretaris Liliane Ploumen ( PvdA)  met onmiddellijke ingang tot een taakstraf  van 20 jaar als seniorenhuisverzorgster veroordelen, zodat wij van deze vrouwelijke versie van sinterklaas verlost worden. Terwijl de Sint toch in het algemeen bekend staat als een vriendelijke man, een kindervriend, vragen wij ons of of Ploumen vrienden heeft. Zo ja, dan zullen wij deze moeten zoeken in de hun zakken vullende notabelen van derde wereldlanden die telkens verheugd van onder hun baobabboom opveren, als Liliane weer binnen komt vliegen en haar financiële pepernoten rondstrooit.

Vliegen, is Ploumen’s hobby en waar Sint nog genoeglijk met de stoomboot aankomt, is Plouemen inmiddels zo druk met uitdelen dat zij wel moet vliegen ook al kost dat dan wat centen. Lees hier het artikel in PostonLine

Dus maar even voor u uitgezocht wat deze salon socialiste, maar dat zijn zij in feite allemaal, nu weer heeft uitgegeven en zie hier de screenshot van de pagina van het “Gavi Alliance for Vacination”, waar liefdadigers om hun geweten te sussen het liefst met geld van de belastingbetaler hun donaties doen om kinderen in derde wereld landen de nodige vaccinaties te kunnen geven. Een uitstekend initiatief, zeker zoals Bill en Melinda Gates dat doen van hun eigen centen. Echter hoeveel doneren westelijke landen ook weer naar o.a. Afrika en doet ons land als beste jongetje in de klas daar vlijtig aan mee ? Hebben wij het dan niet over 5 miljard per jaar en dat al tientallen jaren zonder enige zichtbaar resultaat ?

Maar goed u ziet het hier hoe wij ons best doen. Ter oriëntatie de EU gaf in de zelfde periode 2011 – 2015 44 miljoen dollar, dus 25% van wat Ploumen en haar voorganger Bert met het gat in de hand Koenders het raam uitgooiden. En…. mocht u weer eens een lot kopen, de Nationale Postcodeloterij gaf aan GAVI 3.2 miljoen dollar in de periode 2011-15.

Wat zouden wij opa en oma Nederland hier een plezier mee kunnen doen, maar ach die hebben hun best gedaan en mogen gaan, d.w.z. feitelijk om het maar eens op z’n Nederlands te zeggen, gewoon, verrekken. Dat is immers socialisme !

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s