HET HOUDT NIET OP!

23 JUNI 2015. PowNieuws: IN 1 ETMAAL RUIM 2.700 VLUCHTELINGEN VAN ZEE GEHAALD

gelukzoeker

Meer dan 2700 bootvluchtelingen zijn het afgelopen etmaal van de Middellandse Zee gehaald en in veiligheid gebracht. De vele vluchtelingen werden opgepikt bij in totaal achttien verschillende reddingsacties, meldt de Italiaanse kustwacht.

Zowel Europese marineschepen als handelsschepen namen vluchtelingen aan boord en brachten hen naar het vasteland. De acties vonden volgens de Italianen plaats voor de kust van Libië, het in chaos vervallen Noord-Afrikaanse land waar de meeste vluchtelingen op gammele bootjes richting Europa stappen.
In totaal zijn dit jaar al 60.000 vluchtelingen over zee naar Italië gekomen.

Mensensmokkelaars.
Volgens de Italiaanse politie hebben mensensmokkelaars dit jaar vermoedelijk 2,5 miljoen euro verdiend aan de 359 migranten die op een stuurloos schip ronddobberden in de Middellandse Zee. Het vrachtschip Ezadeen waar de bemanning het schip had verlaten en de migranten opgesloten.

Uit de eerste verhoren is gebleken dat de voornamelijk Syrische bootvluchtelingen 3.000 tot 7.000 euro per persoon betaalden, zo meldt de BBC. De Italiaanse politiechef Luigi Liguori vermoedt dat aangezien de Ezadeen een vrachtschip is, de migranten rijker zijn.

EU stimuleert komst van economische gelukzoekers

Laten wij zeer nadrukkelijk stellen dat wij  geen aanhangers zijn van samenzweringstheorieën. Maar mede naar aanleiding van de in de afgelopen dagen 4.000 gelande economische gelukszoekers op het Italiaanse eiland Lampedusa, de wijze waarop zij over het algemeen gekleed zijn, het feit dat er reeds van zee af middels mobieltjes aan de Italiaanse kustwacht werd gemeld dat zij er aan kwamen, doet vragen rijzen.

Hoe komen deze mensen aan het benodigde geld, soms tot € 6.000 per persoon om de reis van b.v. Eritrea of Somalië naar Italië te ondernemen ? Hoe komt het dat  de tochten strak georganiseerd zijn en weten de deelnemers precies al wat hun rechten zijn en zorgen zij er feilloos voor geen papieren bij zich te hebben waaruit het land van herkomst of hun nationaliteit blijkt , hetgeen zoals bekend is het terugsturen naar het land van herkomst belemmerd of onmogelijk maakt. En toen kwamen wij dit bericht van 2012 tegen op de site van de BBC.

En om e.e.a. te verduidelijken, deze speciale afgezant van de VN en voormalige EU commissaris bedoeld zoals verder uit het artikel op de BBC site blijkt, dat de Europese landen hun best moeten doen niet langer vast te houden aan een homogene (originele) bevolkingssamenstelling, m.a.w. meer buitenlanders moeten toelaten. En Sutherland legt de nadruk op het feit dat het hier niet slechts mag gaan om hoog opgeleide migranten ( zo die er al zijn) maar ook eenvoudige ongeschoolde personen.

Lees hier het hele artikel: http://www.geennieuws.com/2014/04/eu-stimuleert-komst-van-economische-gelukszoekers/

De EU werkt mee om deze gewetenloze smokkelaars te verrijken door de asielstroom niet te willen stoppen, integendeel zij stimuleren en financieren juist deze tsunami van niet-Westerse volksverhuizers, hetgeen sterk begint te lijken op een duister Nationaalsocialistisch eliminatieplan (Nazi?) van Europa …

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s