Franse moslims radicaliseren in snel tempo en hoe zit het in Nederland ?

France

Bij voorbaat al aan de politiek correcte mensen in ons land onze oprechte en welgemeende excuses, dat wij deze vraag durven te stellen. Het antwoord zal wel ergens in de donkere gewelven liggen waar de dossiers van links gerichte politici bewaard worden, maar deze worden beter “bewaakt” dan ooit de opslag voor kernwapens, dus moeten wij maar gokken.

Even geen Griekenland vanochtend, wie het weet hoe het verder afloopt mag het zeggen, vast staat wel dat de beurzen zoals de Nikkei en Dax negatief reageerden en als wij de diverse buitenlandse media van hedenochtend raadplegen, de hoeveelheid opties hoe deze tragedie zich verder gaat ontwikkelen groeit sneller dan de schattig bij elkaar gezette 2 konijnen van uw kinderen. Wij komen hierop, d.w.z. Griekenland uiteraard nog terug, de konijnen regelt u zelf maar.

In nog geen 2 jaar tijd is het aantal van Salafisme beïnvloede moskeeën in Frankrijk meer dan verdubbeld van 41 naar 89. Dat betekent voor de Franse inlichtingendienst , de DGIS handenvol werk, daar deze 89  moskeeën feitelijk dag en nacht in de gaten gehouden dienen te worden, een ondoenlijke taak. Van deze 89 moskeeën, zijn er zeker 40 die nu al destabiliserend werken op de Franse algemene veiligheid en de gebeurtenissen van de afgelopen week hebben aangetoond , dat het einde van moslim terrorisme nog niet op zijn hoogtepunt is, in tegendeel dit is nog maar het begin. En of het nu gaat om de vergoelijkend genoemde terreur daden van zgn. ” lonely wolfs” , of door de ISIS geïnspireerde aanvallen, het effect is gelijk en meestal dodelijk.

Lees verder:

Bron: GeenNieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s