RUTTE VOOR PAAL GEZET!

Een ongemakkelijke boodschap!
Reportage uit Uitzending Brandpunt 21 september 2015

rutte.paal

KRO Brandpunt: “Wilders heeft gelijk”

Ontluisterende reportage op de NPO gisteravond. Net nu Mark Rutte die gemene meneer Wilders eindelijk eens een flinke tik op de vingers heeft gegeven om diens islamofobe praatjes, komt KRO Brandpunt onhandig stunten met een gierkar vol kerosine in Veenbrand Nederland. Fons de Poel boekte handenwrijvend bij reisbureau NPO een retourtje Berlijn om prof. Ruud Koopmans eens aan de tand te voelen over zijn onderzoek (driekwart van de moslims vindt Nederland kudt) dat door Wilders in zijn spreekbeurt voor de APB meermalen werd aangehaald. Koopmans is hoogleraar Migration, Integration, Transnationalization bij de Von Humboldt Uni in Berlijn, en dan ben je iemand. Helaas pindakaas pakte het bezoek aan die mad professor voor De Poel desastreus uit. Hoogleraar Koopmans verklaarde dat Geert Wilders gewoon gelijk had. Oké, de cijfertjes waren op de PVV-bühne ietwat opgeleukt. Maar in essentie komt het erop neer dat we in Nederland een omvangrijke vijfde colonne hebben die spuugt op onze grondwet en juicht bij de sharia. Tests bewijzen het. KRO Brandpunt zegt het, dus is het waar.

Een hevig teleurgestelde Fons bestelde nog een calvados en een bittergarnituur op een gezellig terrasje te Prenzlauer Berg, en vroeg om het bonnetje.

Bekijk hier de video:

http://brandpunt.kro.nl/seizoenen/2014/afleveringen/21-09-2014/fragmenten/een-ongemakkelijke-boodschap

Bron: Eunmask

Een gedachte over “RUTTE VOOR PAAL GEZET!

  1. Nog een paar uur en dan is het alweer 11 jaar geleden dat een zgn goed geintegreerde allahschreeuwer (die nota bene al geruime tijd in beeld was bij de AIVD) midden op straat in Amsterdam Theo van Gogh afslachtte. (voltooid verleden tijd, dus met 2 T’s..!!)
    Als de AIVD dus voorkennis heeft gehad van de moordplannen zouden we dus kunnen stellen dat die muffe padvindersbeweging het bewust op de moord heeft laten aankomen, om zodoende islamkritiek te stoppen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s