Belangrijk topic voor Nederlanders in den vreemde

legerdespeils100.jpgBent u Nederlander, edoch woonachtig in Niet-Nederlandië? En wilt u toch kunnen stemmen tijdens het landelijke GeenPeil-referendum van 6 april aanstaande komend voorjaar? Dan is het belangrijk om onderstaande informatie tot u te nemen. Mogelijk ontvangt u dit zelf al per email, maar zo niet, dan weet u het nu toch. Registreer & win inspraak in de vaderlandse democratie!

Geachte heer/mevrouw,
Op woensdag 6 april 2016 is er een raadgevend referendum over de wet tot goedkeuring van de Associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne. Nederlanders die in het buitenland wonen kunnen ook hun stem uitbrengen. Stemmen kan alleen wanneer u zich bij de gemeente Den Haag als kiezer registreert. Voor elke verkiezing voor de Tweede Kamer, het Europese Parlement of een referendum moet u zich opnieuw registreren, ook als u zich voor eerdere verkiezingen al heeft geregistreerd.

Zo registreert u zich:
1. Vul het digitale registratieformulier op www.denhaag.nl/kiezersbuitenland helemaal in, ook uw dossiernummer 273669;
2. Print het formulier uit en onderteken het;
3. Scan het formulier en voeg een kopie van uw bewijs van Nederlanderschap bij;
4. Stuur de twee documenten op: via een e-mail aan kbn.verkiezingen@denhaag.nl met 2 bijlagen: een scan van het ondertekende registratieformulier (bijlage 1) en een scan van uw bewijs van Nederlanderschap, bijvoorbeeld een kopie van een Nederlands paspoort (bijlage 2). Of per post naar onderstaand adres.

Uw registratieverzoek moet uiterlijk 24 februari 2016 zijn ontvangen bij de gemeente Den Haag of een Nederlandse ambasssade of consulaat.

Lees verder>>>

Bron: GeenStijl

geenstijl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s