De islam, doodslaan of doodgeslagen worden, 1400 jaar agressie

a22

Sinds de dag dat Mohammed zijn eerste openbaring kreeg, is het oorlog in de wereld. Waarom: omdat vanaf die eerste keer het voortdurend oorlog is geweest met aanhangers van de islam.  Doodslaan of doodgeslagen worden, alles wat daar meer of minder over gezegd wordt, is propaganda, 1400 jaar agressie.
1400 Jaar oorlog.

Van Mekka naar halverwege Frankrijk en tot aan de poorten van Wenen. Half het Indiaas subcontinent werd (en is) onder het zwaard van de islam gebracht. Opgerukt wordt in lieve landen als Thailand en de Filipijnen, gerommeld wordt er aan de grenzen van Rusland en China. Alleen Japan lijkt wijs: geen moslim erin, en het aanhangen van de islam is strafbaar.

De bloeiende christelijke beschaving rond de middellandse zee is vernietigd en vervangen door het enige wat de islam te bieden heeft, de stinkende alles verstikkende dictatuur van een gewelddadige, barbaarse, seksistische, totalitaire en imperialistische en wat ik verder zoals nog vergeten ben, superioriteitsideologie.

Maar de islam heeft onze boeken toch bewaard? Leugens, leugens, leugens.

Maar ‘wij’ hebben de islam toch aangevallen? Leugens, leugens, leugens.

Maar onder de islam leefden andersdenkenden toch vrij en gelukkig? Leugens, leugens, leugens
Een paar defensieve oorlogen zijn gevoerd, en daar worden we 1000 jaar later nog mee lastig gevallen als teken van onze (niet hun) dwangmatige agressie en slechtheid. Een hele welvarende cultuur, ja, de onze dus, vernietigd, en vervangen door de barre ellendigheid die voor-middeleeuwse Arabische achterlijkheid altijd brengt. De Aya Sofia, die wereldberoemde en beeldschone reusachtige kerk (kerk ja) in Constantinopel, -nu Istanbul- die werd door Christenen gebouwd, en het enige wat islam daaraan heeft
bijgedragen, is die – anders dan de gewoonte- niet kapot te slaan. En er een paar tettertorentjes aan vast maken, ook dat inderdaad.

Want voor die islam was er hier al van alles: de Pax Romana bijvoorbeeld, die maakte dat handel mogelijk was zonder door struikrovers te worden overvallen, Een beschaving die (zoals later onder Napoleon) zorgde voor beschaduwde verkeerswegen en handelsroutes. Centrale verwarming in de huizen, en het ‘geld stinkt niet’ waarmee verwezen werd naar het kwartje geheven bij de openbare toiletten. Glaskunst, organisatie en wat niet al, en wij krijgen over dit verleden slechts losgeslagen keizers voorgespeeld.
Waren die moslims geweest, dan poepten we nog steeds op de straat (gesteld dat we die hadden) zoals met de nu invallende horden nog te zien is.

De middeleeuwen hier, die zouden ook al zo onverlicht zijn geweest. Niet vreemd als je bedenkt dat de pest eenderde van de Europese bevolking had uitgeroeid, één van de redenen van weerloosheid tegen de oprukkende (en iets anders doen die niet, tenzij het geld op is) legers van de islam. Dat het de tijd van de opkomst van de steden was, van zoiets modern en verlichts als de Magna Charta (wordt nu verdonkeremaand) en van
wonderschone architectuur die nog steeds de adem beneemt, zo mooi, datwordt gemakshalve maar vergeten.  Nee, we moeten ons er met zijn allenrekenschap van geven dat het heel slecht was, om de Moren uit Spanje te gooien in 1492, na 700 jaar bezetting door die Moren dus. En ook overigens zijn we erfelijk slecht, want met het door de islam vernietigen van de middellandse zee-beschaving moesten andere wegen gezocht worden. De nog steeds door hun schoonheid opvallende Hanzesteden getuigen van die periode.
Maar waar moeten ‘wij’ het mee doen?

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s