Nieuws uit de Berlijnse Führer bunker, wij moeten medeleven en naastenliefde tonen

aa23Terwijl in praktsich heel Europa er nu openlijk gesproken en geschreven wordt over de crisissituatie waarin wij ons bevinden, zijn er gelukkig twee landen die zich als het ware in het oog van de orkaan bevinden, u weet overal stormt het om ons heen, maar in dat oog is het rustgevend maar verraderlijk stil. Die twee landen zijn, zoals u al uit de titel begrepen zult hebben Duitsland en dan kun je in een ademtocht daaraan toevoegen het 17e Bundesland, dat schattige landje aan de Noordzee, waar alles 50 jaar later of helemaal niet gebeurt.

Inmiddels loopt de spanning tussen Parijs en Berlin op. Ondanks de in alle haast bijeengeroepen vergadering van ministers van Defensie gisteren in Brussel, waarin zoals wij reeds berichtten Frankrijk de andere EU landen om hulp vraagt, is er weinig animo van de partners om Francois Hollande te helpen. Het verwijt van Frankrijk dat de Belgische veiligheidsdiensten gefaald hebben om het brein achter de Parijse aanslagen in Molenbeek op te pakken is mede te wijten aan de emoties van een president die het ook niet meer weet, maar nog steeds probeert om zijn veel te grote broek aan te houden.lul Immers liet ook de Franse politie de terrorist nadat hij was aangehouden gewoon weer lopen en deed de Nederlandse politie / Marechaussee hetzelfde. Een overtuigend bewijs van goede Europese samenwerking !

Maar nee , Adolf Merkel wil niet het niet over een oorlogssituatie hebben. Integendeel sinds de aanslagen afgelopen zondag lijkt het wel of de Duitse politici een soort spreekverbod hebben als het gaat om het woord  oorlog in de mond te nemen.  In een interview zei  Merkel zaterdagochtend,  dat men er alles aan moet doen om gezamenlijk  het terrorisme te voorkomen, maar voegde daaraan toe , dat wij medeleven moeten tonen, naastenliefde en blij moeten zijn dat wij deel uit maken van een gemeenschap.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s