Quousque tandem abutere, EUSSR-apparatsjiks, patientia nostra?

Gaan we door de knieën voor een arrogante minderheid ? Zijn we nog in staat om weerwerk te bieden ? Of geraken we zo stilaan waar ze ons willen hebben?  Bij die laatste vraag kunnen we best eens stilstaan. Wie wil ons “dààr” ?  Zijn het de vluchtelingen of de collaborerende politiekers ? Of allebei ?

eussr

De laatste maanden wordt het overduidelijk hoe de vork aan de steel zit.  De eubo’s met hun “verdelingsplan van asielzoekers” hebben bij nogal wat burgers de schellen van de ogen gerukt.  Zij doen er in de eerste plaats alles aan om de unie vol te stouwen, niet toevallig, met zoveel mogelijk moslims.  Het is duidelijk geworden dat achter de “Arabische lente” een andere agenda verborgen zat dan welke op het eerste zicht leek.

Ons, naïeve Vlamingen, werd verteld dat door de Navo in die landen “orde op zaken” moest gesteld worden en er een ” democratie diende geïnstalleerd te worden. De zwarte kater op kop, zette het ganse Midden-Oosten in rep en roer. De betreffende landen werden herschapen in puinhopen. De mensen sloegen op de vlucht. Naar de honingpotten van de EU. Toeval?  Nee hoor !

Lees verder

Bron: nageltjes.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s