Asielzoeker gooit verpleegkundige besmette urine in gezicht; situatie in ziekenhuizen München onhoudbaar door asielzoekers

Op de Tsjechische TV-zender CNTV werd onlangs een brief voorgelezen van een Tsjechische anesthesiste die in een ziekenhuis in München werkt. Tijdens een overleg met andere ziekenhuizen bleek de situatie als gevolg van de toestroom van migranten onhoudbaar te zijn.

Besmettelijke ziekten
Moslim asielzoekers weigeren behandeld te worden door vrouwelijke artsen. De verstandhouding tussen stafleden en asielzoekers wordt steeds slechter. Asielzoekers die naar het ziekenhuis moeten, worden sinds kort vergezeld van politieagenten. Veel asielzoekers hebben AIDS, syfilis of open TBC. Het is een kwestie van tijd voordat deze ziektes zich verder verspreiden.
Wanneer asielzoekers cash in de apotheek moeten betalen, leidt dat niet zelden tot geweld. De politie beschermt klinieken, ziekenhuizen en grote apotheken.

Arts en verpleegkundigen ernstig verwond
Moslim asielzoekers voelen zich superieur aan de ziekenhuisstaf. Toen een kind van 8 maanden dat bijna dood werd binnengebracht, ondanks alle zorg in een van de beste pediatrische klinieken van Duitsland overleed, bedreigden asielzoekers de staf met een mes. Een arts en twee verpleegkundigen raakten ernstig gewond. De asielzoekers zijn daarvoor niet gestraft. Het werd de lokale pers verboden erover te schrijven.
Een asielzoeker gooide zijn met syfilis besmette urine in het gezicht van een verpleegkundige, ook deze man werd niet gestraft. Volgens een schatting van de anesthesiste is één op de tien vrouwen zwanger. De meeste asielzoekers zijn slecht of niet opgeleid.

Liveleak,

Bron: Nieuw Religieus Peil

Nieuw Religieus Peil

Een gedachte over “Asielzoeker gooit verpleegkundige besmette urine in gezicht; situatie in ziekenhuizen München onhoudbaar door asielzoekers

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s