Moslims gekwetst omdat ze Spanje verkracht en geplunderd hebben

Spanje heeft eeuwenlang onder de Moorse bezetting geleden. Mohammedanen hebben het over Al-Andalus en hoe geweldig dat was, dat moslims samenleefden met Christenen en Joden proberen ze de ongelovigen wijs te maken. Dat nonnen ritueel verkracht werden op het altaar in de kerk laten ze maar weg. Dat Christenen en Joden als tweederangs burgers, dhimmies, behandeld werden verzwijgen ze ook. Dat een dhimmie aan de kant moest als er een moslim langskwam en dat Joden Jodensterren op moesten vermelden ze ook liever niet. Dat er elk jaar jihad-plundertochten de Pyreneën overtrokken, waarom denkt u dat Carcassonne, Zuid-Frankrijk, de langste kasteelmuur van heel Europa heeft. Dat er tienduizenden vrouwen in de Moorse harems gevoerd werden tijdens de islamitische rooftochten. Voor muzelmaniakken is het de Gouden Eeuw. Voor sommige leeghoofdige nep-islamkenners in Nederland ook:

01

Nee, Schut. islam is islam, een kalifaat is een kalifaat, met alle verschrikkingen die daar altijd bij gehoord hebben, idioot:

Het sprookjesachtige Andalusië

En wie in de mythe van het ”vreedzame samenleven” gelooft, dat volgens de collaborateurs de betrekkingen tussen veroverden en veroveraars vormde, zou er goed aan doen de verhalen over in brand gestoken kloosters en kerken te lezen, over ontheiligde kerken, verkrachte nonnen, christelijke of joodse vrouwen die ontvoerd of in harems opgesloten werden. Hij zou er goed aan doen om over de kruisigingen van Cordoba na te denken, over de opgehangenen van Granada, over de onthoofdingen in Toledo en Barcelona, Sevilla en Zamora.
Lees verder op  Het Vrije Volk

Het is niet erg politiek correct om christelijke militaire overwinningen te vieren of de ‘la Reconquista’ als een bevrijding van Spanje te beschouwen. Er wordt gezegd dat een minder ontwikkelde en een meer gewelddadige cultuur, de christelijke, een nobele en hoger staande Arabische vernietigde in Al-Andalus. Dat is een gevaarlijke en bedrieglijke legende. Het echte verhaal is veel interessanter.
http://ejbron.wordpress.com/2012/08/20/terwijl-europa-worstelde/#more-25005

Jihad, Dhimmitude and muslim Spain;
uit:  Andalusian Myth, Eurabian Reality…….
Bron: Fubar
Fubar

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s