PVV: Spotgoedkope zorgpolis ook voor Nederlanders!!

wildersPVV

De PVV wil dat de spotgoedkope superzorgpolis ook voor Nederlanders wordt opengesteld. PVV-Tweede Kamerlid Reinette Klever: “Henk en Ingrid liggen krom om hun zorgkosten te betalen, terwijl buitenlandse werknemers voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Zij hebben niet alleen een spotgoedkope polis, maar betalen ook nog eens helemaal geen eigen risico”. De PVV heeft Kamervragen gesteld en minister Schippers opgeroepen een einde te maken aan deze discriminatie van Nederlanders en de zorgpolis voor iedereen open te stellen.

Vragen van de leden Klever en Wilders (beide PVV) aan de minister van VWS over discriminerende zorgverzekeraars die een spotgoedkope zorgverzekering met nul eigen risico aanbieden aan uitsluitend buitenlanders.
1.)
Wat is uw reactie op de uitzending van RTL nieuws (*) over de spotgoedkope zorgverzekeringen met nul eigen risico die uitsluitend gelden voor buitenlanders?

2.)
Waarom komen alleen buitenlandse werknemers in aanmerking voor een dergelijke superzorgpolis?

3.)
Wordt het kwijtschelden van het eigen risico bij buitenlandse werknemers ingegeven door het feit dat het eigen risico toch niet te innen valt omdat ze dan al weer uit Nederland vertrokken zijn?

4.)
Bent u met ons van mening dat de gewone Nederlanders ernstig gedupeerd worden door dit soort constructies omdat de zorg voor hen alleen maar duurder wordt? Zo nee waarom niet?

5.)
Bent u bereid hier onmiddellijk een einde aan te maken, en de zorgverzekeraars te verplichten dergelijke polissen ook aan Nederlanders aan te bieden? Zo nee, waarom niet?

Bron: PVV

image-4701324

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s