GeenPeil referendum en uw regering zet zijn hakken in het zand

zand

Normaal gesproken zijn wij creativiteit vanuit den Haag niet gewend, tenzij…. het natuurlijk om eigen belang gaat van de daar duttende dames en heren, die niet gewend zijn om enige tegenspraak te dulden. Dus nadat bekend was geworden dat GeenPeil bijna  500.000 handtekeningen had verzamelt om te protesteren tegen het Alliantie Verdrag met de oplichters- en fraude natie Oekraïne, was het motto ,” Tom Poes verzin een list’.

Die is er nu, want ons land wordt weer verrijkt met , nee niet flauw doen,  een nieuwe toestroom van deurkloppers, die blijven er toch wel komen, maar  nu een nieuwe commissie, de Referendumcommissie!!!  Ja, hoor ,hoezo????

Drie wereldvreemde dames en twee heren onder leiding van een ex D 66 politica Medy van der Laan gaan , het moet er een beetje op lijken, gedurende vier jaar , hoezo ???? kijken hoe de 2 miljoen euro die het houden van een referendum zou kosten volgens Den Haag juist verdeelt moeten worden.

Een belangrijke taak van de commissie is zoals gezegd  het verdelen van de 2 miljoen euro die per referendum beschikbaar is voor initiatieven om het publieke debat over het referendumonderwerp LET OP;  aan te jagen.

De commissie is zelf ook verantwoordelijk voor het geven van informatie aan kiezers over het referendumonderwerp. Verder bepaalt de commissie de dag waarop het referendum wordt gehouden en de tekst op het stembiljet.

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s