Rusland doet in 3 dagen wat het Westen 3 jaar niet wilde doen: ISIS verjagen

Was het nu echt zo moeilijk voor de VS en de NAVO om dit soort moslimbendes plat te bombarderen? Of was het, zoals we al jaren schrijven, pure onwil?

Rusland laat de wereld zien dat het voor een modern leger helemaal niet zo moeilijk is om islamitische terreurgroepen uit te schakelen. De Russische luchtmacht bombardeerde in 3 dagen meer dan 50 ISIS-doelwitten en heeft daarmee bereikt wat het Westen in 3 jaar niet heeft kunnen en vooral niet heeft willen doen: moslimterroristen op de vlucht jagen. Volgens Rusland voert Amerika in werkelijkheid zelfs helemáál geen bombardementen op ISIS uit (2). Ook dat bevestigt wat wij al jaren schrijven, namelijk dat de Westerse gevestigde orde onder leiding van president Obama welbewust de kant heeft gekozen van de radicale islam, maar dit zoveel mogelijk voor de eigen kiezers verborgen probeert te houden.

De afgelopen jaren kwam het Witte Huis met tal van smoesjes om uit te leggen waarom het sterkste leger van de wereld –althans, zo zien ze dat zelf- het maar niet lukte om de opmars van ISIS te stoppen. Sommigen zeiden dat de regering in Washington niet weer in een oorlog in het Midden Oosten betrokken wilde raken. Probleem: die in Syrië ontstane oorlog hebben de Amerikanen zelf veroorzaakt.

Anderen stelden dan ook dat ISIS, dat door de CIA en de Turkse inlichtingendiensten werd gecreëerd, als werktuig wordt gebruikt om chaos te creëren, de Syrische president Assad op te ruimen en zo de weg vrij te maken voor een pro-Amerikaans Islamitische Kalifaat. Aangezien die laatste twee doelen nog steeds niet zijn gerealiseerd zijn willen de VS, de NAVO en de EU in werkelijkheid helemaal geen einde maken aan ISIS, noch aan andere islamitische terreurgroepen zoals Al-Nusra/Al-Qaeda en de al even extreme islamisten van het Free Syrian Army.

ISIS in paniek

En toen grepen de Russen ondanks dreigementen uit Washington in. Vandaag verklaarde het Russische ministerie van Defensie dat er de afgelopen 3 dagen ruim 50 ISIS-doelwitten zijn gebombardeerd –kijk bijvoorbeeld hier wat er gebeurde toen de Russen bij Raqqah een versterkt ISIS ‘commandocentrum’ hadden gelokaliseerd-, waardoor er in de jihadgroep paniek is uitgebroken en al meer dan 600 terroristen zijn gedeserteerd.

Su-24 en Su-34 gevechtsbommenwerpers hebben zo al tal van ISIS-doelwitten vernietigd, inclusief het hierboven genoemde oorlogshoofdkwartier bij Raqqa. Daarbij werd ook een ondergrondse opslagruimte vol met explosieven en munitie geraakt. ‘Zoals u kunt zien werd de installatie totaal verwoest,’ gaf een Russische woordvoerder uitleg bij de beelden.

Westen verbijsterd….

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

xandernieuws-logo-02h

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s