Paniek in de tent!

66f53f04_picdump_05

Het heeft even geduurd maar nu is er dan toch paniek in de €U tent, uit plannen die nu gelekt zijn zou blijken dat de EU 400.000 economische migranten weer wil uitzetten!

Je zou dus met enig gemak kunnen spreken van selectie achteraf waarbij een kleuter had kunnen voorspellen dat dit geen slimme aanpak is. Ik voorzie Gouden Tijden voor asiel en/of mensenrechten advocaten die nu al aan het rekenen zijn hoeveel jaar ze de boel kunnen traineren (op onze kosten wel te verstaan) Maar zelfs in het utopische geval dat het wel zou lukken, hoe ga je die mensen vervoeren? Zelfs als er al 400 in een vliegtuig zouden passen heb je het dan over duizend vluchten! Ook dat kost een aardige duit. Was het dan toch niet slimmer geweest ze bij de grens tegen te houden in plaats van ze binnen te laten en dan op onze kosten weer weg te brengen?

Het hele gebeuren begint nu echt operette-achtige taferelen op te leveren, zo wil de PvdA de komende twee jaar 100.000 tijdelijke woningen laten bouwen en op termijn 700.000 woningen in de vrije sector. Ziet u het voor zich? 100.000 woningen dat is een flinke stad en dan op termijn nog eens 700.000, dat is zo ongeveer de stad Amsterdam!

Ook bij de VVD voelt men nattigheid nu ze toch wel erg veel stemmen dreigen te gaan verliezen en willen nu niet langer dat mensen die een verblijfsvergunning krijgen in aanmerking komen voor een sociale huurwoning omdat het niet uit te leggen is aan iemand die al tien jaar op een wachtlijst staat.

Wacht even hoor, dus voor die tijd vond iedereen het wel normaal als Nederlanders TIEN jaar op een wachtlijst stonden? En dat mocht je dan geen woningnood noemen? Dan zou ik toch weleens de criteria willen zien die daarbij gehanteerd worden.

Lees verder>>>

Bron: De Vrije Chroniqueurs

dvc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s