Duitsland zet leger in om massale vechtpartijen AZC’s te stoppen

Journalisten kregen bevel van politie niet te schrijven over ernstige misdaden asielzoekers – President Hooggerechtshof Oostenrijk eist inzet leger omdat ‘samenleving in gevaar is’


Duizenden en nog eens duizenden migranten golven bij Spielfeld de grens met Oostenrijk over. De autoriteiten en de politie zijn de controle over de situatie kwijtgeraakt.

In een AZC in de Noordduitse Lübeck is een dermate grote vechtpartij uitgebroken dat de politie de situatie niet meer onder controle kreeg en de hulp van het leger moest inroepen. Dit soort massale vechtpartijen tussen migranten zijn aan de orde van de dag, maar worden door de politie op last van de politiek verzwegen (in Nederland gebeurt overigens hetzelfde). Journalisten kregen het bevel niet te berichten over ernstige misdaden die in de opvangcentra worden gepleegd. De president van het Oostenrijkse Hooggerechtshof eist inmiddels dat zijn regering het leger inzet, omdat de migrantentsunami die het Alpenland overspoelt de Oostenrijkse samenleving in gevaar brengt.

De Kieler Nachrichten bericht op grond van een intern document dat er vanwege de lange wachttijden ‘tumultueuze scènes en luidruchtige ruzies’ ontstaan, bijvoorbeeld vanwege voordringen. In sommige gevallen raakten vervolgens tussen de 100 en 150 mensen betrokken bij een vechtpartij, die ‘niet zonder de mankracht van het leger onder controle had kunnen worden gebracht’.

Journalisten krijgen bevel niet te schrijven over ernstige misdaden

Meedia meldt dat journalisten van de Kielse krant het bevel hebben gekregen om over de ergste gebeurtenissen hun mond te houden, omdat dit de onrust onder het Duitse volk alleen maar zou vergroten. Op grond van eerdere onafhankelijke berichten van burgers en AZC-medewerkers kan worden gesteld dat het hier om ernstige mishandelingen, aanrandingen, verkrachtingen en zelfs moordaanslagen gaat.

Lees verder>>>

Bron: Xandernieuws

Xander

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s