Twee weken cel voor doodtrappen ‘Sherrif’

Dit is slechts het topje van de ijsberg! Kop-/ doodschoppen, dierenmishandeling, verkrachtingen, mensen voor de trein gooien enz. enz. DIT is dus onze verloederde toekomst, DANKZIJ onze smerige landverraders!

De politierechter in Utrecht heeft de 28-jarige Somalische vluchteling O. veroordeeld tot een gevangenisstraf van 2 weken waarvan zeven dagen onvoorwaardelijk. 

Sherrif, de oude huiskat van café Tilt,  werd op 11 februari ’s avonds laat doodgeschopt door een buurtbewoner. De verwarde man werd boos omdat een bezoekster op het terras van het café aan de Lange Jufferstraat in de Utrechtse binnenstad hem een sigaret weigerde.
Sheriff liep toevallig in de buurt en kreeg een doodschop. Het beestje knalde keihard onder een zitbank tegen de muur aan.

Alcoholverslaving
Een medewerker van de dierenambulance die werd opgeroepen en bezoeker van Tilt volgden de dader naar zijn woning.  Daar is de man vervolgens door de politie aangehouden. Hij kampt met een langdurige alcoholverslaving.

De kater kreeg enige bekendheid, omdat hij ook wordt genoemd in het boekje Kat in de stad van de AD-journalisten Carin Smolders en Alex van Eenennaam.

 

Een gedachte over “Twee weken cel voor doodtrappen ‘Sherrif’

  1. Gisteren heb ik ook gelezen dat een Syrische “asielzoeker” een andere in brand had gestoken. De vrouw van de slachtoffer had de verdwijning van haar man niet bij de politie gemeld.

    Het schorem kent geen grenzen, letterlijk en figuurlijk…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s