Algemene Beschouwingen : Geen messen slijpen maar waterpistooltjes vullen

geen

Om de burger toch het idee te geven dat het menens is tijdens het 2 dagen durende Algemene Beschouwingen debat  in de Tweede Slaapkamer, gaf de krant van slapend Nederland de toon aan : ‘Oppositie slijpt de messen ‘ en dan blijkt bij wat ‘googelen ‘ dat de leden van de Kamer een beetje lijken op de scharensliep die vroeger langs kwam, waarna u de messen nog botter terugkreeg dan afgegeven. Al jaren worden in de Kamer de messen geslepen, maar bloed vloeit er nooit.

Daarom dat wij ondanks het voor de tribune afgestoken verbale vuurwerk met meer blindgangers dan echte mooie vuurpijlen wij het maar houden op ‘waterpistooltjes vullen’ , want  de burger die nog wel in staat is deze schertsvertoning te volgen  zal snel tot de conclusie komen dat het weer het bekende Haagse list en bedrog verhaal is.

De ouderen zouden er eerst op achteruit gaan, toen beek er nog ergens een potje te zijn, dus misschien weer niet en nu blijkt nadat onze nationale buikspreekpop Willemsen dinsdag nog zei : Voor gepensioneerden en mensen met een uitkering blijft de koopkracht op peil’ nu uit de de koopkrachtplaatjes van het ministerie van Sociale Zaken blijkt dat van  de 7,1 miljoen Nederlandse huishoudens er 16 procent niet op vooruit gaat. Dat zijn ruim 1,1 miljoen huishoudens. Zij leveren in of blijven op de nul staan. Onder hen bijna 700.000 gepensioneerden en 130.000 uitkeringsontvangers. Sommige mensen gaan er zelfs 10 procent op achteruit. Foutje ?

Bij Justitie is het helemaal een lappendeken geworden die meer door de haastig aangebrachte vodjes bij elkaar gehouden wordt…

Lees verder>>>

Bron: GeenNieuws

geennieuws

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s