Duitsland schrikt terug – Merkel in problemen

(door )

Binnen de Duitse CDU groeit de opstandigheid tegen het beleid van Angela Merkel met de dag. En dan staat ze straks ook nog voor de taak aan haar sociaaldemocratische coalitiepartner te verkopen dat de menswaardige opvang waar zij voor stond, niet haalbaar blijkt.

Gisteravond sprak de Bondsdag-fractie van de CDU urenlang met Merkel, en volgens Duitse media liepen de gemoederen hoog op. Diverse politici zouden hebben geëist dat de regering zich harder opstelt en met uitgebreide grenscontroles komt. Eén op de vijf Bondsdag-leden van de CDU zou de lijn van Merkel niet meer steunen. Vorige week publiceerden 34 regionale CDU-politici een open brief met kritiek op het migrantenbeleid van Merkel. Ze zou meer moeten doen om de vluchtelingenstroom in te dammen.

Inmiddels sluiten zich steeds meer politici van de CDU bij de brief aan. Volgens Bild is de brief ondertekend door 126 mensen, onder wie veel deelstaatpolitici. Vorige maand was nog de helft van de Duitsers het oneens met die stelling, maar dat is inmiddels gestegen naar 64 procent.

Lees verder>>>

Bron: Veren of Lood

Veren of Lood

 

Een gedachte over “Duitsland schrikt terug – Merkel in problemen

 1. Welk spel speelt het Duitsland van Merkel? ( door J.Visser)
  Velen houden haar voor gek of staatsgevaarlijk. In eigen land wordt ze deels aanbeden en deels verguisd. Een leider van een groot land die echter toegeeft dat ze haar grenzen niet kan of wil bewaken, is in de ogen van heel veel Duitsers en Europeanen met “iets” bezig dat zeer grote gevolgen kan of zal hebben voor zeer zeker de omringende landen. Het is dan ook schokkend dat de premiers van ons land alsmede die van de andere buurlanden niet in felle bewoordingen afstand nemen van de handelswijze van de Duitse Bundeskanzlerin. De Duitse acties zorgen er immers mede voor dat ook wij overspoeld worden door “vluchtelingen” en dit facilitair gezien niet meer aan kunnen, wat de sussende bestuurders ook mogen zeggen. Is de angst voor het wederom ongezond sterke Duitsland dan zo groot dat we gedwee opnieuw in de neutraliteitshouding duiken? In het Europa van nu lijkt niets meer aan Duitsland voorbij te gaan. In het land zelf wagen Duitse professoren al het woord “hegemoon” te gebruiken, dat aan zou moeten geven dat het land een positie van primes inter pares inneemt, een eerste plek onder gelijken. Merkel, de eerder als een grijze muis ogende voormalige Oost-Duitse, is plotseling getransformeerd tot een soort Mutter Theresa van de islam. Haar stalinistische “opleiding” aan de Karl Marx UNI te Leipzig en haar latere positie in de socialistische elite van de voormalige heilstaat zullen haar zeer zeker tot een onverzettelijk persoon gevormd hebben. Vele partij- en landgenoten zijn het absoluut niet met haar eens, maar kunnen hun verhaal nauwelijks kwijt. Daarin schuilt een groot gevaar! Het Duitse volk, tenminste voor een substantiëel deel, zal zich weer als de “Ubermensch” gaan gedragen, en ieder die niet aan hun meetlat voldoet kapittelen.

  Het is duidelijk dat Merkel de volledige regie heeft over haar politiek boodschap. Als ze zoals recent, een zaal met allemaal CDU’ers binnenkomt om daar haar beleid uit te leggen, wordt er op akelig Hitleriaanse wijze geapplaudisseerd door een ogenschijnlijk upper middle class publiek dat toch eerder de gevolgen van haar beleid zouden moeten vrezen dan er in mee te gaan. Het nu al maanden durende mantra “wir schaffen das” lijkt alle oppositie verstomd te hebben. De volledig gelijkgeschakelde staatszenders ARD en ZDF, maar ook de anderen, verkondigen braaf het politieke evangelie van Frau Merkel of doen er nog een tandje bij zoals de ophitsters Marietta Slomka en Anja Reschke plegen te doen. De avond aan avond plaatsvindende talkshows van de duur betaalde gastpresentatoren verlopen via een vast stramien. Er zijn voorstanders uitgenodigd, veelal uit het elitaire Bündnis 90/Grüne Pact, een paar gasten die een soort middenmoot positie innemen, een tegenstander, en standaard de duidelijk te “posh” uitziende gast uit de journalistieke rijen die op ergerlijke wijze de ideale “gutmensch” probeert uit te hangen. De tegenstanders en de elitaire journalistieke prominent proberen voortdurend met valse mimiek, neerbuigend lachen, tussendoor praten, en verwijzingen naar de rechts-extreme hoek de discussie te verstoren, zodat de tegenstander er nauwelijks in slaagt zijn op waarheid berustend punt te maken. Dit is nog niet alles, want deze zelfde zenders brengen verder avond aan avond politiek-correcte docu’s en speelfilms die de integratie verheerlijken. Als toetje op de correcte taart volgen dan vanaf tien uur steevast de documentaires die er op uit zijn om de rechtse hoek en ieder die daar volgens hun in thuis hoort te verketteren. Dat zijn er heel veel, want “der Normalbürger” die zorgen uit, hoort ook bij de “braune Mob”. Geen enkel redelijk denkend mens wil eigenlijk met neo-nazi’s geafficheerd worden, maar de tactiek van de Duitse staatsmedia is om iedereen die tegen het Merkelspel is net in die hoek te drukken. Ze worden weggezet als “Wutbürger” die het verwerpelijke rechtse gedachtengoed aanhangen. Een democratische partij als de AFD wordt voortdurend geridiculiseerd en als racistisch bestempeld. Net zoals in ons land het geval is, kent ook Duitsland zijn alom machtige multi-culti industrie die gretig ondersteuning krijgt van duur betaalde journaal lezende mantelpakjes en van dito gepoederde kostuums.

  Prominent hierbij aanwezig is “die Grüne” Claudia Roth, de ondervoorzitter van het Duitse parlement, die door haar ogenschijnlijke populariteit bij het aanwezige politiek-correcte klapvee er in slaagt het debat continue te verstoren en in de rechts- extreme hoek te plaatsen. Deze zwaar verdienende dame, behangen met dure kledij en juwelen, heeft overigens een ongezond aantal bijbanen, waarvan een aantal zeer duidelijk maken in welke pro-islam hoek zij verblijft. Zij is de verpersoonlijking van een ongezonde zucht naar nog meer instroom en naar een steeds verdere islamisering van Duitsland. Het feit dat deze dame enthousiast “beklapt” wordt door het aanwezige goedogende middenklasse publiek is voor velen een zeer gevaarlijk teken. Daar waar zij zelf zoveel mogelijk opponenten tot de “braune Mob”wil rekenen, zijn anderen bang dat de houding van Roth en de zeer grote aantallen politiek-correcte Duitsers, veelal uit de linkse, Grüne, SPD, en Umwelt hoek, de nieuwe onderdrukkende klasse gaat worden. De door Merkel genomen asielgok steunt namelijk voor het overgrote deel op vele tienduizenden vrijwilligers die “Bundesweit” hun werk verrichten, veelal tot nadeel van de Duitsers die een andere mening hebben, maar deze nergens kwijt kunnen. Het heeft veel weg van het Duitsland uit 1939. Toen waren niet alleen alle media “gleichgeschaltet”, maar gebeurde er niets zonder dat de grote baas ervan wist. Het was toen net zoals nu ook “Chefsache”, een term die onze MP eveneens meende te moeten kopiëren.

  Het grote gevaar voor Merkel schuilt in het feit dat als er geen vrijwilligers meer zijn het land zal imploderen. Wie zal dan opdraaien voor alle werk, wie zal dan voedsel en kleding aanslepen? Toch zijn er nu nog geen tekenen die hierop wijzen. Wellicht zal er een en ander veranderen als ook deze “gutmenschen” in hun persoonlijke levenssfeer getroffen worden door de harde realiteit zoals dit weekeinde in Braunschweig gebeurde. In een aan de rand liggend landelijk stadsdeel werden de 4000 inwoners van het ene op het andere ogenblik ( übernacht) getrakteerd op 4000 “neue Deutschen”. Tuinen van bewoners grenzen aan de tentenkampen, wegen zijn totaal verstopt, supermarkten functioneren niet meer en dreigen te gaan sluiten, en het busverkeer naar de stad is voor de eigen bevolking nagenoeg ontoegankelijk. Niemand durft het aan om tussen zestig jonge “Neue Deutschen” te gaan staan of zitten. Braunschweig is symptomatisch voor de overval tactiek van onze huidige overheden. Di alles heeft niets meer met de belangen van het eigen volk te maken, maar duidt op steeds grotere dictatoriale tendensen bij onze elite, die alhoewel ze zelf weten wat er gebeurt, toch hun gevaarlijke missie proberen te volbrengen. Voltrekt het directe gevaar zich niet hier, dan worden wij, dankzij deze “Schlepperkönigin” binnen tien jaar vanuit Duitsland opnieuw aangevallen door een links-islamitisch establishment.

  Niets zal hun kunnen tegen houden. Onze lakse, zelf-afschaffende houding maakt immers dat asielzoekers denken dat ze in hun eigen land zijn. Op vele plekken uiten ze nu al hun ongenoegen, Is dit het rijke Europa dat in de folder stond? “De politie zei dat de trein gratis was, maar nu moeten we toch 25 e betalen, schreeuwden agressieve jongeren gisteren vanuit het raampje in de Oostenrijkse trein”. Wij worden nu wakker en we zien dat we aan Griekenland grenzen en dat het Midden-Oosten akelig dichtbij is gekomen. Het vol zelfverheerlijking bluffende Duitsland mag echter weer ongehinderd zijn gevaarlijk spel spelen. “Wir sind gut, die anderen sind schlecht”, kraaien de politici van vooral CDU, SPD en het linkse spectrum. “Es wird Zeit das auch andere Länder Verantwortung nehmen, und nich nur Deutschland. Schweden und Österreich” orakelde minister Haiko Maas van de SPD gisteren. Zo lastig is dat niet, want Zweden en Duitsland zijn per definitie twee landen die zich hoe dan ook zelf willen afschaffen. Duitsland is een land dat helaas nauwelijks oppositie kent. CDU en SPD houden het land in een houtgreep, en de linkse partijen willen net zoals hier steeds meer instroom. Alleen de CSU wil het anders. Helaas kennen we een bestuurlijke elite die het belang van het eigen volk en de eigen cultuur welhaast grondwettelijk heeft afgeschaft. Duitsland heeft de vlucht naar voren ingezet, wij slapen weer en laten ons “verarschen”. Elk land van het westelijk deel van Europa heeft zijn naïve Chamberlains die hopen, denken, proberen, maar die ons uiteindelijk de afgrond induwen. Als het volk haar vrijheid niet wil verdedigen gaat het spel door. De politiek-correcte dictatuur is gearriveerd, zeker bij onze oosterburen die we al te goed kennen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s