Martien Pennings houdt op met schrijven voor E. J. Bron

 Realpredictor:

Naar aanleiding van zijn laatste “beslissing” https://martienpennings.wordpress.com/2015/08/08/ik-heb-opnieuw-afscheid-moeten-nemen-van-de-site-van-e-j-bron/

Het benoemen (m.n.door rechtse bloggers), van levensgevaarlijke barbaren die langzaam maar zeker dit continent (letterlijk) overspoelen, wordt door de multiknuffelaars als racistisch beschouwd, Maar tot mijn verbazing blijkt dat zelfs een realistische auteur/blogger, die overigens uitstekende artikelen publiceert, plotseling ‘moraalridder-symptomen’ begint te vertonen en zich hiervoor schijnbaar véél te ‘beschaafd’ voelt!
Ook meent hij het recht te hebben om te beslissen wat wél en niet aanvaardbaar is en dat al het ‘onaanvaardbare’ dient te worden verwijderd. Ook vindt hij dat alleen HIJ dit soort kritiek op ZIJN eigen (onnavolgbare) wijze mag uiten. Over narcisme gesproken…

Mijn mening is: “als Iemand zich als een beest gedraagt, mag IEDEREEN hem een beest noemen! (Hoewel dit in vele gevallen een belediging is voor beesten, want die hakken geen hoofden af, alleen omdat dit in een boek staat dat door een of andere waanzinnige is geschreven!)

IK blijf daarom het beestje bij de naam noemen en geen enkele ‘moraalridder of Gutmensch’ kan me ervan weerhouden om de keiharde Waarheid te schrijven!

We staan potverdorie op de rand van een algehele volksvernietiging en alles wat men kan doen is elkaar aanvallen in plaats de handen ineen te slaan! Wat een hypocriet klote volk is dit toch!
Realpredictor.

overlopers1

Originally posted on E.J. Bron:

Screenshot_18

Ik ben die schoonheid in het midden, rechts van mij Eddy Terstall en links van mij Hans Jansen

(Door: Martien Pennings)

Raar om in de derde persoon over jezelf te praten. Ik herinner mij uit mijn vroege kindertijd een jongetje dat zijn beurt op de wip aldus aankondigde: “Nou Hansje weer!” Dat was blijkbaar voor mij een onvergetelijke ervaring en misschien is daar wel de kiem gelegd voor mijn hekel aan het linkse narcistisch-hedonistische zelfmanifestantendom.

Enfin: Martien wil en kan niet meer.

View original1.302 woorden meer

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s