Het is al 5 over twaalf!

AGA75B clock at 5 past 12. Image shot 2006. Exact date unknown.

Aanslagen in Europa zijn begonnen!

Na Frankrijk en Denemarken nu Zweden, wie zal er nu volgen?:

Dader aanslag IKEA was moslim die slachtoffer onthoofdde
35 jarige man had al het land uit moeten zijn, maar Zweedse autoriteiten lieten hem ongemoeid – Zweedse versie van PVV enige partij die familie slachtoffers condoleert

De Zweedse politie en linkse regering stelde onmiddellijk alles in het werk om het te voorkomen, maar nu lijkt het toch te zijn uitgelekt: de asielzoeker die in een IKEA vestiging in Västerås zomaar vanuit het niets een vrouw en haar zoon doodstak en een derde persoon ernstige verwondde, was inderdaad een ‘Allahu Akbar’ schreeuwende moslim die minstens één van zijn slachtoffers onthoofdde. Kortom: opnieuw wordt een islamitische aanslag in Europa door de politiek-correcte gevestigde orde ontkend.
Is het omgekeerde geval, is een moslim het slachtoffer van een aanval door een blanke autochtone Westerling, dan schreeuwen de media onmiddellijk moord, brand, racisme en discriminatie, en spreken politici er schande van.

De 35 jarige dader kwam mogelijk tot zijn terreurdaad omdat zijn aanvraag voor een permanente verblijfsvergunning op 16 juli was afgewezen, en hij te horen had gekregen dat hij ‘onmiddellijk’, maar uiterlijk 27 juli, het land moest verlaten en terugkeren naar Italië, waar hij een woning heeft. Desondanks kon hij enkele weken later rustig een IKEA binnenwandelen, een mes uit de schappen pakken en tot zijn gruweldaad komen.
Overigens had de moslim uit Eritrea al in 2013 geprobeerd om toegang te krijgen tot Zweden. Ook toen werd zijn verzoek afgewezen, maar in 2014 keerde hij doodleuk weer terug om een nieuwe aanvraag in te dienen.

Alleen Zweedse Democraten condoleren familie slachtoffers
Hoewel de overheid in Stockholm het dus blijft ontkennen en als het graf blijft zwijgen – de enige politicus die de familie van de slachtoffers condoleerde was de leider van de Sverigedemokraterna (SD, de Zweedse versie van de PVV die door alle andere partijen in de ban is gedaan)-, heeft de Zweedse politie de bewaking van islamistische asielzoekerscentra opgevoerd omdat gevreesd wordt voor eventuele vergeldingsaanslagen.

http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/08/Foto-Video-bewijs-Dader-aanslag-IKEA-was-moslim-die-slachtoffer-onthoofde

Lees ook dit: IS-terroristen klaar voor de aanval in Europa

En wij laten ons allemaal als makke schapen naar de slachtbank voeren!

Bron: Eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s